Şeref Yazoğlu’ndan Bayburt İl Özel İdare Spor’a destek

Bayburtspor Onursal Başkanı Şeref Yazoğlu, ve İstanbul Bayburt Spor’un Başkanı Bünyamin Yazoğlu Bayburt İl Özel İdare Spor’a destekte bulundu. 

Şeref Yazoğlu’ndan Bayburt İl Özel İdare Spor’a destek

Türkiye’nin tek namağlup takımı olarak ilk yarıyı tamamlayan Bayburt İl Özel İdare Spor için sezon başında İstanbul’da düzenlenen ve bir çok Bayburtlu iş adamının katıldığı organizasyonda 100 bin lira vaadinde bulunan Şeref Yazoğlu sözünü tuttu.  

Her zaman spora ve eğitime verdiği desteklerle bilinen Şeref Yazoğlu ve Bünyamin Yazoğlu Bayburt İl Özel İdarespor için 100 bin liralık bağışı Kulüp Başkanı İsmail Ersoy Özbek’e teslim etti. 

Özbek sosyal medya hesabından açıklama yaparak şunları kaydetti: 
“Bayburt Sporun Onursal Başkanı Sayın  Şeref YAZOĞLU abim ve İst Bayburt Sporun Başkanı Sayın Bünyamin YAZOĞLU kardeşim kulübümüze vaad ettikleri bağışı takdim ettiler, kendilerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz ALLAH keselerine bereket versin kazançları bol olsun. İyi ki varsınız”
 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 12:22

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mikail saltabaş
Mikail saltabaş - 5 yıl Önce

Bir bayburt lu olarak yazoğlu ailesiyle ne kadar gurur duysak azdir.tebrikler vede tesekkurler

Abdullah temel
Abdullah temel - 5 yıl Önce

Rahmetli Kurban Yazoğlu nun geçmişte Bayburt spora yaptığı madden manen yardımlar unutulmadı yine Yazoğlu ailesi bu yardımlarını devam ettirmektedirler kendilerine bir Bayburt lu olarak teşekkür ediyorum

BAYURTLU
BAYURTLU - 5 yıl Önce

KURBAN YAZOĞLUNUN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH HER ZAMAN FAKİR FUKARA BABASIYDI

SIRADAKİ HABER