Bayburtlu Taekwondocu Türkiye 2.’si

Sivas'ta düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Bayburt Gençlik ve Spor Müdürlüğü sporcusu Efe Doğan Türkiye 2.’si oldu. 

Bayburtlu Taekwondocu Türkiye 2.’si

Sivas Valiliği, Türkiye Taekwondo Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivas'ta düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Müsabakaları tamamlandı. Şampiyonada Bayburt Gençlik ve Spor Müdürlüğü sporcusu Efe Doğan Türkiye 2.’si oldu. 


Cumhuriyet Üniversitesi Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya 45 ilden bin 400 sporcu katılım sağladı.

Birbirinden çekişmeli müsabakaların yapıldığı şampiyonada sporcular dereceye girebilmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti.

5 Eylül'den bu yana devam eden ve kız-erkek olmak üzere 18 farklı sıklette yapılan turnuvada Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Efe Doğan antrenörü Yalçın Eyüpoğlu eşliğinde katıldığı turnuvada 6 rakibini eleyerek finale çıkma başarısı gösterdi. 

Finalde Şanlıurfalı rakibine kaybeden Efe Doğan gümüş madalyanın sahibi oldu. 

Turnuvanın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Antrenör Eyüpoğlu, Bayburt’ta taekwondo sporuna yoğun ilgi olduğunu ve gittikleri hemen her turnuvadan derece elde ederek dönmek istediklerini kaydetti. 

Eyüpoğlu Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarı sağlayan öğrencisi Efe Doğan’ı da tebrik etti. 


İl Müdürü Köse ödüllendirdi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse de başarılı sporcu Efe Doğan, Tekvando Antrenörü ve sporcunun velisini makamında misafir edip ödüllendirdi. 

İl Müdürü KÖSE,  Doğan’ın yeni hedefinin Türkiye şampiyonu olması dileklerinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür edip başarılarının devamını diledi.


 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2019, 10:23

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER