Toplu Hayvan Ahırları Projesinde Binalar Yükselmeye Başladı

Demirözü İlçesi’nde hayata geçirilen önemli projelerden biri olan “Toplu Hayvan Ahırları Projesi”nde geçtiğimiz hatalarda ilk kazmanı vuruolmasının ardından binalarda yükselmeye başladı. 

Toplu Hayvan Ahırları Projesinde Binalar Yükselmeye Başladı

Demirözü İlçe Kaymakamlığı, Demirözü Belediyesi ve çiftçilerin ortak projesi olan Toplu Hayvan Ahırları Projesi ilçe için hayati önem taşıyan bir proje.  Yıl sonuna tamamlanıp teslim edilmesi planlan projeye ilişkin çalışmaları İlçe Kaymamı Ömer Coşkun ve Belediye Başkanı Arslan Gürer sık sık inşaat alanına giderek incelemelerde bulunuyor. 

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yüzde 50 hibe desteğiyle yapılan proje hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Arslan Gürer, Çiçekliova mevkiinde yapılan ahırların son derece modern dizayn edildiğini ifade ederek,  “İlçemizin en önemli geçim kaynaklarından olan Hayvancılığı ileri taşıyarak daha modern,hijyenik ve ekonomik şartlarda yapılmasını sağlayacak ve İlçemize ekonomik olarak katkı sunacak İlçemiz tarihinin en büyük projelerinden birine başladık ve burada sizlerinde gördüğünüz gibi binalarımızda yükselmeye başladı. Proje kapsamında ilk etap çalışması olarak 8 adet yüzde elli hibeli ve son sistemlerle donanımlı, her ahır için toplam 4 bin 500 m2 alana sahip olan ahırlar yetiştiricilerimizin hizmetinde olacak. İnşallah yıl sonu itibariyle teslimatları yapılacak İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi


 

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER