Viyadük çalışması tamamlandı! Yol trafiğe açıldı

AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt’u kısa yoldan sahile bağlayan Araklı Tüneli’nin Bayburt kısmında devam eden viyadük çalışmalarının tamamlandığını ve yolun trafiğe açıldığını bildirdi.

Viyadük çalışması tamamlandı! Yol trafiğe açıldı

Yapılan bağlantı yoluyla birlikte yaklaşık 8.5 kilometre uzunluğunda 7 açıklıklı, 59 metre ayak yüksekliğine sahip Sorkunlu ve 2 açıklıklı, 18 metre ayak yüksekliğinde Sorkunlu 1 viyadükleri tamamlanarak düzenlenen törenle trafiğe açıldı. 

Geçtiğimiz ay Bayburt’ta yatırım alanlarını inceleyen ve sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, “Bu sezon sonuna bizim Bayburt kısmına tekabül eden viyadük çalışmaları da bitmiş olacak. Dolayısıyla tünelden çıktıktan sonra bir uçakla süzülüp iner gibi Vanşen köyünün girişine kadar rahat bir şekilde inmiş olacaksınız” diyerek müjdeyi vermişti. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Milletvekili Battal, “Araklı -Bayburt arasındaki tünel sonrası “viyadük” çalışması tamamlanmış ve yol trafiğe açılmıştır. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 


 

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
vanşenli
vanşenli - 4 yıl Önce

sonunda

kaptan bayburt
kaptan bayburt - 4 yıl Önce

şükür emeği geçenlere teşekkür

Arzu cakir
Arzu cakir - 4 yıl Önce

Allah razi olsun emeği gecenlerden

Fikri Danayiyen
Fikri Danayiyen - 4 yıl Önce

Tebrikler

selim yardımcı
selim yardımcı - 4 yıl Önce

Bayburtumuza hayırlı olsun fetanikardeşimizi tebrik ediyorum

Dinçer Erkovan
Dinçer Erkovan - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun bu güzel hizmetin derdiyle dertlenen emek veren kimler varsa Allah’razı olsun

SIRADAKİ HABER