Vali Pehlivan yılın fotoğraflarını oyladı

Vali Ali Hamza Pehlivan, “Yılın Fotoğrafları”nı oyladı.

Vali Pehlivan yılın fotoğraflarını oyladı

Vali Ali Hamza Pehlivan, Anadolu Ajansı tarafından geleneksel hale getirilen “Anadolu Ajansı Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Oylamaya sunulan yüzden fazla fotoğrafı inceleyen Vali Pehlivan AA Bayburt Temsilcisi Abdulkadir Nişancı’dan bilgiler aldı. Vali Pehlivan, haber kategorisinde Ali Jadallah'ın "Direnişe 'engel' yok", yaşam kategorisinde İlhami Çetin'in "Ali Dede ve kedisi", spor kategorisinde ise Ali İhsan Öztürk'ün "Atlı savaş oyunu" fotoğrafına oy verdiAnadolu Ajansı foto muhabirleri ve muhabirlerince çekilen fotoğrafların, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de birbirinden güzel ve değerli kareler olduğunu belirten Vali Pehlivan, "AA muhabirleri çok önemli enstantaneleri yakalamış ve ölümsüz hale getirmişler. Anadolu Ajansı, hem yurt içinde hem de yurt dışında gelişmeleri ve olayları takip etmek suretiyle gerek video, gerekse fotoğraf ve haber olarak başta kendi vatandaşlarımız olmak üzere dünya üzerindeki insanların haber alma hakkını kullanmasına önemli katkılar sağlıyor. Fotoğraf alanında da gerçekten çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Geleneksel hale gelen ‘Yılın Fotoğrafları’ oylamasında oy kullanmak bu yıl da nasip oldu. Her yıl olduğu gibi bütün fotoğraflar birbirinden değerli ve güzel eserler. Çok önemli enstantaneleri yakalamış ve ölümsüz hale getirmişler. Çok beğendiğimi ifade etmek isterim. Fotoğraf sahiplerinin hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu görüntülerle adeta yaşanan olayların içerisine dahil olmamızı ve o olaylar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Bu vesileyle bütün Anadolu Ajansı çalışanlarını kutluyor kendilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Yurt ve dünya genelinde yaşanan önemli anlara ilişkin AA muhabirlerinin fotoğraflarından oluşan oylama haber, yaşam ve spor olmak üzere her yıl üç farklı kategoride düzenleniyor.

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER