Ülkü Ocaklarından hastalara moral ziyareti

Bayburt Ülkü Ocaklarından Devlet Hastanesinde Tedavi Gören Hastalara Moral Ziyareti Gerçekleştirdi.

Ülkü Ocaklarından hastalara moral ziyareti

Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Zengin, beraberindeki yöneticiler ile birlikte Bayburt Devlet Hastanesini ziyaret ederek tedavileri süren hastalara moral olması amacıyla karanfil takdim etti. Hastalara acil şifalar dileyerek yakından ilgilenen Ülkü Ocakları yöneticileri, refakat ve hasta hizmetleri konusunda her zaman gönüllü olduklarını hasta yakınlarına ilettiler. 

Halk sağlığı çalışmaları ile Bayburt’un dayanışma ve yardımlaşma geleneklerini yaşatan Ülkü Ocakları,  hayata geçirilen hasta ziyaretleri kapsamında Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret etti. Yanlarındaki karanfili hastalara takdim ederek onlara yalnız olmadıkları mesajını veren yöneticiler, özellikle yaşlı hastalar tarafından hayır duaları ile uğurlandılar. Bayburt Devlet Hastanesine ziyaret gerçekleştirmenin tesadüfi ya da klişeleşmiş bir hareket olmadığının altını çizen Ocak Başkanı Zengin, isminde ‘devlet’ ibaresi yer alan her çatının sunduğu hizmetlerde Ülkü Ocakları mensuplarının birer hizmet gönüllüsü olarak milletin yanında olacağı mesajını verdi. En güzel ilacın ilgi, birlik ve dayanışma olduğunu belirten Zengin, Ülkü Ocaklarını tüm dünyaya anlamlı bir mesaj vermesinin gururunu yaşadıklarını dile getirdi. 

Ülkü Ocaklarının yanlarında hissetmenin tarif edilemez bir mutluluk olduğuna değinen hastalar ve hasta yakınları, hastane ortamının onların heyecanı ve iyi niyetleriyle ısındığını ifade ettiler. Moral olarak bu ziyaretin kendilerini iyi hissettirdiğini bildiren hastalar, Ülkü Ocakları yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Ülkü Ocakları mensupları ise, Türk gençliğine öğüt edilen her ne varsa bir değer olarak yaşatacaklarının sözünü vererek, toplumda yardıma ihtiyaç olan her yerde mutlaka bir ülkücünün olacağının sözünü verdiler. Devlet Hastanesi Yönetimine bu anlamlı buluşma için teşekkür ettiler.

Ülkü Ocakları Başkanlığı, ziyaretlerin periyodik hale geleceği bilgisinin yanı sıra, hastalara moral olması için farklı etkinlik içerikleri tasarladıklarını da duyurdu.

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER