Görgülü: “Efsane Cuma’da gönderi sayısı 4 katına çıktı”

‘Efsane Cuma’ olarak gündeme gelen yoğun e-alışveriş döneminde başlatılan ‘dağıtım seferberliği’ni değerlendiren Bayburtlu hemşehrimiz Denizli PTT Başmüdür Vekili Eyüp Görgülü; "Gönderi sayısı da normal dönemin dört katı üzerinde gerçekleşti. Günlük ortalama 10 bin Kargo, 30 bin posta gönderisinin alıcılarına ulaşması sağlanmıştır” dedi.

Görgülü: “Efsane Cuma’da gönderi sayısı 4 katına çıktı”

Dünyada ‘alışveriş çılgınlığı’ olarak bilinen 'Efsane Cuma', Türkiye’de de fırtına gibi gelip geçti. Bu çılgınlıktan en çok etkilenen kurumlardan bir de PTT A.Ş. oldu. Konuya ilişkin açıklama yapan Bayburtlu Hemşehrimiz Denizli PTT Başmüdür Vekili Eyüp Görgülü;

“179 yıldır, geçmişten edindiği tecrübeleri geleceğe taşıyan Şirketimiz, son dönemlerin en yoğun e - ticaretinin yapıldığı, ‘Muhteşem Cuma’ indirimleri adıyla adeta gelenekselleşen, Türkiye genelinde 10 gün gibi kısa sürede yaklaşık 4.5 milyon gönderinin postaya verildiği dönemde, bu gönderileri ülkemizin en ücra köşelerine ulaştıran şirketimiz, 5 bin işyeri ve 42 bin çalışanıyla sektörün yükünü göğüslemiştir. Ülkemiz genelinde yoğun kargo trafiğinin yaşandığı bu dönemde gönderi sayısı da normal dönemin dört katı üzerinde gerçekleşti. Günlük ortalama 10 bin Kargo, 30 bin posta gönderisinin alıcılarına ulaşması sağlanmıştır. Bu anlamda, Şirketimizin başarılı ivmesini ilimizde de sürdürmekte ve Genel Müdürlüğümüzün destekleri ile sektörümüzde vatandaşlarımıza en kısa sürede iyi hizmeti verebilmek adına canla başla çalışmaktayız” dedi.

“PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÜLKE GENELİNDE ‘DAĞITIM SEFERBERLİĞİ’ BAŞLATTI”

Yoğun e-alışveriş dönemindeki gönderi trafiğindeki alınan önlemler hakkında da konuşan Görgülü; “PTT Genel Müdürlüğü bu dönemde artan gönderi trafiğini hem adresten alımlar hem de zamanında teslimler için ülke genelinde bir ‘dağıtım seferberliği’ başlatmıştır. Ülkemiz genelinde, zaman zaman iş ortaklarımızdan gönderilerin tedarik sürecinde yaşanan gecikmeler nedeniyle kısa süreli denilebilecek aksaklıklar yaşanmış olsa da Şirketimizin bu süreci iyi yönetmiştir ve başarılı bir şekilde tamamlama noktasındadır. Genel Müdürlüğümüzün bu talimatı üzerine başta dağıtım personelimiz olmak üzere her kademedeki tüm personellerimizce mesai mefhumu gözetilmeksizin tüm araç ve ekipmanlarımızla adeta geceli gündüzlü çalışmalar yapılmaktadır” diye konuştu.

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
ersin
ersin - 4 yıl Önce

oo müdürüm selamün aleküm. sen gittin telekom sahapsız galdı

SIRADAKİ HABER