Metin İlhan'la yolar ayrıldı, Özcan Kızıltan geri döndü

Bayburt İl Özel İdare ve Gençlik Spor, sezon başında anlaştığı teknik direktör Metin İlhan'la yolları ayırdı. Takımın başına yeniden Özcan Kızıltan getirildi.

Metin İlhan'la yolar ayrıldı, Özcan Kızıltan geri döndü

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da devam eden sarı siyahlılarda önemli bir gelişme yaşandı. 

Takımın teknik sorumlusu Metin İlhan'la transfer konusunda yaşanan anlaşmazlıklar sonrası görevine son verildi.  Bu gelişmenin ardından Bayburtspor yönetimi geçtiğimiz yıl şampiyonlukta büyük emeği olan Teknikdirektör Özcan Kızıltan ile yeniden masaya oturarak sezon başındaki anlaşmazlıklar giderildi. 

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Kulübümüz Bayburt Özel idare Spor futbol takımımız ikinci etap kamp çalışmaları için bulunduğu Bolu da sezon hazırlıklarına devam etmektedir.

Teknik Sorumlumuz Metin İlhan ile transfer konusunda yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle yollarımız ayrılmıştır. Hocamıza ve ekibine emekleri için teşekkür ediyor bundan sonraki  yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Yaşanan bu ayrılık sonrasında takımımızın geçen yıl şampiyonluğunda büyük emeği olan şampiyon hocamız Özcan Kızıltan ile görüşmelere başlanmış sezon başı anlaşamadığımız ekonomik konular dahil her konuda anlaşmaya varılmıştır.

Özcan Kızıltan hocamız pazar günü ( yarın) kampa katılacak, takımımız sezon başı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecektir. 

Yaşanan bu teknik sorumlu değişikliğinin camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz."

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER