Demirözü’nde toplu ahır projesi hayata geçiriliyor

Demirözü Kaymakamlığı, Demirözü Belediyesi ve vatandaş işbirliği ile yapılan çalışmada proje kapsamında ilçe dışında yapılacak modern ahırların inşaatına başlandı. 

Demirözü’nde toplu ahır projesi hayata geçiriliyor

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yüzde 50 hibe desteğiyle yapılan proje hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Arslan Gürer, Çiçekliova mevkiinde yapılan ahırların son derece modern dizayn edildiğini
ifade ederek, 

“İlçemizin en önemli geçim kaynaklarından olan Hayvancılığı ileri taşıyarak daha modern,hijyenik ve ekonomik şartlarda yapılmasını sağlayacak ve İlçemize ekonomik olarak katkı sunacak İlçemiz tarihinin en büyük projelerinden birine başlamış bulunmaktayız. Proje kapsamında ilk etap çalışması olarak 8 adet yüzde elli hibeli ve son sistemlerle donanımlı, her ahır için toplam 4 bin 500 m2 alana sahip olan Toplu ahırların yapımına ilçe kaymakamlığımız, belediyemiz ve vatandaşlarımızın işbirliğiyle başladık. İnşallah yıl sonu itibariyle teslimatları yapılacak İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

“Vaatlerimizin hepsini yerine getireceğiz”

Seçim sürecindeki vaatlerini bir bir gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Gürer, “Vaatlerimizin hepsini yerine getireceğiz, fazlasını da yapacağız. Her şey Demirözü’müz için” şeklinde konuştu.   

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER