İşte Bayburt'un muhtarları

Mahalli İdareler seçimlerinin ardından Bayburt'ta yetki alan mahalle muhtarları da belli oldu.

İşte Bayburt'un muhtarları

Hemen her mahalle de kıyasıya rekabetin olduğu seçim marotonu sonucunda 14 mahalleden 7’sinde yeni muhtar adayları başarı sağlarken 7’sinde ise simler değişmedi. 

Şingah'ın muhtarı Ferdi Kiki

Özellikle Bayburt’un köklü ve nüfus bakımından en kalabalık mahallesi olan Şingah’ta kıyasıya rekabet yaşandı. Seçim süreci boyunca mahallenin çeşitli noktalarına ilginç pankartlar asarak seçmenin gönlüne giren Ferdi Kiki, Şingah Mahallesi'nde uzun yıllar muhtarlık yapan Hacı Dursun Yerlikaya’yı resmi olmayan rakamlara göre 100 oyluk bir farkla geçerek yetkiyi aldı. 

En genç isim Tuzcuzade’de 

Tuzcuzade Mahallesi'nde ise Bayburt’un en genç ismi muhtar oldu. Bu mahallede uzun yıllar muhtarlık yapan Yusuf Öztuna yeniden aday olduğu seçimi genç rakibi Kamil Algan’a verdi. 

Diğer mahalleler ise şöyle: 

Kadızade'de Gökhan Demirhan, Karasakal'da Zafer Burak, Veysel Efendi Yaşar Gökçe, Esentepe Mahallesi Bekir Demir, Uzungazi'de İsmail Pekmezci, Zahit Mahallesi Muhtarı Mahmut Orun, Şeyhayyran Mahallesi Muhtarı Fuat Yıldız, Kaleardı Mahallesi Muhtarı Arif Kalekahyası, Camiikebir Mahallesi Muhtarı Mustafa Kuyumcu, Velişaban Mahallesi Muhtarı Ayhan Antika, Gençosman Mahallesi Muhtarı Esfet Altıkat Mehmet Çelebi Mahallesi Muhtarı Mehmet Helvacı.


 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2019, 10:12

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER