Haydi Bayburtspor!

3. lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Bayburt İl Özel İdare Spor yarın ligin en önemli maçına çıkıyor. Mücadele yarın saat 15.00’te Genç Osman’da.

Haydi Bayburtspor!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından tüm şehir, Kocaeli ile oynayacağımız şampiyonluk yolundaki en önemli maça odaklandı. 

Ligdeki en yakın rakibi Kocaeli’den 5 puan önde olan temsilcimiz, Genç Osman’da alacağı 3 puanla şampiyonluğunu netleştirmek istiyor. Ligin ikinci devresinde sarı siyahlıların kaybettiği puanlarla umutlanan Kocaeli de tamamen Bayburt maçına odaklanmış durumda. 

Bombacı sahaya çıkıyor

Bu arada temsilcimizde sarı kart cezalısı olan forvet Feyyaz Aydil bu karşılaşmada forma şansı bulamayacak. Feyyaz’ın yerine ise bu yıl sakatlıklarla boğuşan ve çok fazla forma şansı bulamayan bombacı lakaplı Eren Açıkgöz’ün oynaması beklenirken Açıkgöz, girdiği hemen her maçta gol atma becerisini göstermişti. 
 

Bayburt’ta ayrıca Emre Hasan Balcı da sarı kart cezası nedeniyle  bu karşılaşmaya çıkamayacak. Bu iki futbolcu dışında temsilcimizin sakat veya cezalı oyuncusu bulunmuyor. 

Kocaeli’de 1 eksik
 Kocaeli takımında Burak Süleyman’ın yerinde Bayburt maçında Gökdeniz’in sahaya 11’de çıkacağı tahmin ediliyor. Teknik adam Galip Gündoğdu kadroda başka değişiklik yapmayı düşünmüyor.

Taraftar şov yapacak
Takımlarına hem deplasman hem de Genç Osman’da önemli destek veren Bayburt taraftarı ise edindiğimiz bilgiye göre, Kocaeli maçında görsel bir şölene hazırlanıyor. Daha önce Türkiye çapında ses getiren koreografi şovları yapan taraftarın bu karşılaşmada nasıl bir gösteri yapacağı merakla bekleniyor. 

Kent şampiyonluğa kilitlendi
Bayburt’ta 7’den 70’e tüm vatandaşlarda bu karşılaşmadan alınacak sonuç ne olursa olsun şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere bir çok cadde ve sokakta Bayburtspor bayrakları asarak şehri adeta sarı siyaha bezeyen vatandaşlar şampiyonluktan oldukça umutlu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 13:54

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER