AK Parti Bayburt Gençlik Kollarından Anlamlı Proje

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla ’bir oyuncak bir gülümseme’ sloganıyla oyuncak kampanyası başlattı.

AK Parti Bayburt Gençlik Kollarından Anlamlı Proje

Tamamen gönüllüğe dayalı olarak hayata geçirilen proje kapsamında toplanan oyuncaklar il genelindeki maddi durumu yetersiz çocuklara hediye edilecek.

Proje hakkında bilgi veren Gençlik kolları Başkanı Osman Durgut,

 'Bizler Ak Parti Bayburt Gençlik Kolları olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri birçok çalışma yürüttük. Bu çalışmalarımızı yürütürken birçok eve girdik, birçok yüreğe dokunduk… Ancak çok ince bir çizgide önemli bir ayrıntıyı kaçırdığımızı fark ettik. Çocuklarımız… Bazen bir arkadaşının elindekine hevesle baktı, bazen de bir oyuncakçının vitrinine bakakaldılar. Bizlerde Ak Parti Bayburt Gençlik Kolları olarak  ‘bir oyuncak bir gülümseme’ sloganıyla ‘sende bir oyuncak ile destek ol, geleceğe umut ol’ projesini hayata geçirdik. Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak yürütülecek projemizde, dilerseniz yeni, dilerseniz artık kullanılmayan ancak yeniliğini koruyan oyuncaklarınızı teşkilatımıza ulaştırın, bizler de Bayburt’un Ak Gençleri olarak oyuncakları en uygun hale getirip, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde çocuklarımıza ulaştırarak, sevinçlerine sevinç katalım” diyerek projelerine bütün duyarlı vatandaşlardan destek istedi.

Proje katkıda bulunmak isteyenler AK Parti Bayburt Teşkilatı'nın 0458 211 22 69 nolu telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler.


 

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER