TÜGVA'da yeniden Abdulselam Doğan dönemi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bayburt İl Temsilciliği2. Olağan genel kurulunu yaptı. Mevcut Başkan Abdulselam Doğan ile devam kararı alındı. 

TÜGVA'da yeniden Abdulselam Doğan dönemi

Bayburt Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula TÜGVA Genel Başkan Yardımcıları da katıldı. 

Kongreye tek liste halinde giren mevcut Başkan Abdulselam Doğan, yaptığı açılış konuşmasında, "İkinci dönemde de bizleri bu göreve layık gören Genel Başkanımız ve genel başkan yardımcılarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Benim için tabeladan çok dava olan Türkiye Gençlik Vakfı benim davam ve yaşamımdır. TÜGVA Türkiye'nin yarınlarının inşasında gönül birlikteliği yapan ve kıyamda birleşen şuurlu bir neslin paydaş olduğu oluşumun adıdır. Türkiye Gençlik Vakfı, söylemleriyle insanlığı hak çizgide buluşturup, insanlığın geçmişine sahip çıkıp, geleceğini milli ve manevi çizgide vücuda getirme davasını şiar edinen yeni ve milli bir birlikteliğin adıdır” dedi. 

“Teşkilat ruhuyla bir ve bütün olmak en büyük şiarımız olacaktır” diyen Doğan şöyle devam etti: 

“Rabbim hak davada ayaklarımızı sabit kılsın. Nefsi ve fevri her türlü duygudan bizleri beri eylesin. Yaklaşık 2 yıldır yürüttüğüm ve inşallah yeni dönemde de Genel Merkezimizin takdiriyle yürüteceğim TÜGVA Bayburt  İl Temsilciliği için bundan sonra da Mevlana Hazretlerinin ve de davamızın lideri Cumhurbaşkanımızın da bizlere en büyük telkini olan “ne olursan ol” öğüdünü şiar edinerek yeni nesil gençliği vücuda getirme gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. 


 

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER