"Son mahsun bakışlı çocuğun yüzü gülene kadar çalışmaya devam"

Vergi Müfettişleri Derneği Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Bayburt Beşpınar’da görev yapan Emre Özel’e “En Başarılı Eğitimci” ödülü takdim edildi.

Vergi Müfettişleri Derneği (VMD) tarafından düzenlenen "Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu. Şişli'de bir otelde gerçekleştirilen ödül töreninde bir çok ünlü isim ödül almaya layık görülürken, öğrencileri ile sıra dışı çalışmalar yaparak tüm ülkenin dikkatini çeken Beşpınar Köyü Şehit Gürcan Yavuz Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni olan Emre Özel, “En Başarılı Eğitimci” ödülünü aldı. 

Özel, törende yaptığı konuşmada,“Son mahsun bakışlı çocuğun yüzü gülene kadar çalışmaya devam” sözleriyle de katılımcıların takdirini topladı. 

Özel, törenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

“Yılın Eğitimcisi Ödülüne bizleri layık gören tüm Mülkiyelilere Vergi Müfettişleri Derneği yönetim kuruluna ve tüm üyelerine en kalbi duygularımla sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım..
Bu ödülü avuçları nasırlı ama kalpleri pamuk gibi, bakışları dik ama gözleri umut dolu, cümleleri devrik ama sözleri sevgi yüklü yeryüzünün melekleri canımdan bir parça olan bütün öğrencilerime ve gönül başkentimiz,vatanım, Gazi Şehir Bayburt'a ve tüm gönül dostlarına ithaf ediyorum..
Ilk telefonda sesini duydugum andan itibaren sahneden indiğimde kucaklaşana kadar bir kardeş gibi ailemden biri gibi yanimda olan Bayburt'un yetiştirdiği en kıymetli şahsiyetlerinden biri olan Sayın Kadir YAVUZ KILIÇALAN'a teşekkürü ayrıca borç bilirim..Bayburt geleneğini bozmamış büyük şahsiyetler yetiştirmeye devam ediyor evelAllah..

Ömrüm boyunca unutmayacağım bu gecenin mesajı bizlere çok açık..Son mahsun bakışlı çocuğun yüzü gülene kadar davamız, çalışmalarımız, projelerimiz devam edecek inşaAllah..”

Törende ayrıca bir çok ünlü isimde çeşitli alanlarda ödl aldı. Prof. Dr. İlber Ortaylı'ya "Onur Ödülü"nün takdim edildiği törende, Prof. Dr. Nurettin Bilici'ye "Juri Özel Ödülü", TRT World'e "En Yenilikçi TV Kanalı", TRT İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı Emin Gökçegözoğlu'na "En İyi Haber Müdürü", Kadın ve Demokrasi Derneği'ne (KADEM) "En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu" ödülü verildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 16:45

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER