Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da tutundu!

Bayburt Özel İdarespor sezonun bitimine 6 hafta kala aldığı 3 puanla ligde kalabileceğinin sinyallerini verdi. Temsilcimiz Silivrisporu 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan aldı.

Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da tutundu!

Genç Osman Stadyumunda saat 14.00 de başlayan maçta, saha zemininin ıslak ve kaygan olması iki takımında oyun düzenini olumsuz etkiledi.

Maça mutlak 3 puan için çıkan sarı siyahlılar taraftarlarının da desteğiyle maçın 10 dakikasını baskılı oynadı.

Bayburt Özel İdare Spor 34. dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta Melih Kılıç'la golü buldu: 1-0. İlk 45 dakika bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına daha iyi başlayan konuk ekip Silivrispor, kanatlardan geliştirdiği  ataklarla beraberlik golü aramaya başladı.

Dakikalar ilerledikçe Bayburt Özel İdaresporlu futbolcular iyice yorulmaya başladı. Sarı Siyahlılar rakibinin ataklarını sadece karşılarken kontra ataklarla da ikinci golü bulmanın yollarını denedi.

Maçta 6 dakikalık uzatma adeta 90 dakikaya bedel bir şekilde stres içerisinde geçti. Maçın hakemi bitiş düdüğünü çaldığında taraftarlar ve futbolcular derin bir nefes alarak 3 puanın tadını çıkarmaya başladılar.

Önemli bir 3 puanın hanesine yazdıran Bayburt Özel İdare Spor ligdeki puanını 18’e çıkardı.

Zorlu bir maç sonrası galip gelen Bayburt Özel İdare Spor 24 Mart Pazar günü deplasmanda 1922 Konyaspor’la deplasmanda mücadele edecek. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 16:34

MURAT OKUTMUŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER