“Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı”

Bayburt Valiliği öncülüğünde Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından “Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı” gerçekleştirildi.

“Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı”

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında vatandaşlar ile bire bir iletişime geçerek onların huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak, vatandaşların yaşadığı sorunları, sıkıntıları mahalle muhtarları vasıtasıyla, herhangi bir bürokrasiye takılmadan ilk elden direk muhatabına iletmek amacıyla İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur başkanlığında Bayburt Öğretmen Evi’nde Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı (SAHT) gerçekleştirildi. 

Burada konuşan Emniyet Müdürü Bodur, kent güvenliğine ilişkin katılımcılara bilgi verdi. 


Daha sonra uyuşturucuyla mücadele, telefon ve iletişim yoluyla dolandırıcılık, trafik hizmetlerine ilişkin bilgilendirmeler, genel asayiş konularında tanıtım videoları ve vatandaşların güvenlik alanına ilişkin görüş ve tavsiyeler alındı. 

Yapılan Huzur toplantısı İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ayhan BODUR’un ilimiz kent güvenliğine yönelik konuşmalarıyla başlanılmış, devamında Kentin güvenlik hizmetlerinde toplum desteğinin sağlanması açısından gerçekleştirilen huzur toplantısı İl Emniyet Müdürü Ayhan BODUR’un yoğun ilgi ve katılım gösteren vatandaşlara teşekkürleriyle son buldu. 

Toplantıya Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Nesumittin SELÇUK,  kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri ile esnaf ve vatandaşlardan yaklaşık 250 kişinin katıldı. 


 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2020, 10:41

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
SIRADAKİ HABER