Özel İdare Şefinden Personele Sevgililer Günü Jesti

Bayburt İl Özel İdaresi Aydıntepe Şantiye Şefi Durmuş Köksal, günlerdir büyük bir özveriyle yoğun kar yağışıyla mücadele eden personele'14 Şubat Sevgililer Günü'nde çiçek hediye etti. 

Özel İdare Şefinden Personele Sevgililer Günü Jesti

Köksal, yoğun kar yağışının yaşandığı Bayburt’ta haftalardır gece gündüz çalışan işçilerin moral ve motivasyona ihtiyaçları olduğunu düşünerek böyle bir uygulamaya gittiklerini anlattı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde, İl Özel İdaresi Aydıntepe Şantiye Şefi Durmuş Köksal, bölgede çalışan personeline sürpriz yaptı. 

Çetin kış şartlarının hüküm sürdüğü ilçede yoğun çalışma içerisindeki işçilere güzel bir duygu yaşatmak amacıyla harekete geçen Köksal, çalışanlara çiçek hediye ederek sevgililer gününü kutladı. 

Personeli motive etmek için böyle bir sürpriz yaptığını belirten Köksal, "Karşılıklı sevgi ve saygıyla işi yürütmenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü bu insanların hepsi, başkalarının hayatını kolaylaştırmak için gecelerini gündüzlerine katarak büyük bir aşkla çalışıyorlar. Bizde bugün onların o aşkına karşılık olarak sevgililer gününü de fırsat bilerek arkadaşlarımıza bir sürpriz yapmak istedik” dedi.  

Özel İdaresi işçilerinin çok yoğun çalıştığını belirten Köksal, "Bir gül ile arkadaşlarımızın mutlu olduğunu görmek bizi mutlu ediyor." diye konuştu.

İşçiler de Şantiye Şefi Durmuş’un bu jestinden memnun kaldıklarını ifade etti.
 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2020, 11:01

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER