Bayburt'ta Esra Özkaya BBP Kadın Kolları Başkanlığına atandı

Bayburt'ta Esra Özkaya BBP Kadın Kolları Başkanlığına atandı

Bayburt Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları il başkanlığına atanan Esra Özkaya bugün görevi devraldı ve açıklama yaptı.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları il başkanı Esra Özkeye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Beni böylesi kutsal bir göreve layık gören dava büyüklerime teşekkür ediyorum. Görevimi layıkı ile yerine getireceğimden eminim.

Bugün ülkemiz iç ve dış güvenliğinin emniyet altına alması için olağanüstü bir çabayla, büyük bir mücadele verilmekte.

Başta ABD olmak üzere Avrupa devletleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne; karşı olan terör örgütlerini gerek gizli gerekse aleni olarak destek vermektedirler.  Bu ikiyüzlü devletlere karşı elbette ki bizim de bireyler olarak, topyekûn olarak sadece kendimizi değil de milletimizi ve de devletimizin yanında olmamız gerekmektedir. 

Bu ülkede al-bayrak altında kardeşçe yaşadığımız alevisi-sünnisi, Türk’ü Kürdü birlik olma günü. Oynanan oyunları kurulan tuzakları birlik olarak bozacağız.”

Bayburt Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkaya, yönetiminı oluşturacağını ve birlikte çalışmalara start vereceğini kaydetti.

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kürşat Vardar
Kürşat Vardar - 4 yıl Önce

"Büyük Birlik Partisi Bayburt Kadınlar Kolu" İl Başkanlığına seçilen Esra Özkaya ve yönetimine, İl Teşkilatımıza, Dede Korkut Diyarı Bayburtumuza Hayırlı Uğurlu olsun. Görevlerinde Başarılar Dileriz..

Doğukan Daştan
Doğukan Daştan - 4 yıl Önce

BBP Bayburt Kadın Kolları İl Başkanlığına atanan değerli bir ailenin cesur yürekli kızı 'Baciyanımız' ı
beyi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum hayırlı olsun inşAllah...

Oya Silo
Oya Silo - 4 yıl Önce

Genç Osman'ın beldesi Bayburt'umuzun Büyük Birlik Partisi - Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'alnı ak yüzü açık' emanetinin Kadınlar Kolu Başkanı olarak atanan Esra hanımın atanması memnuniyet vericidir. Bayburt'ta hanımların siyasette yer almasında değerli katkıları olacağına inancımız tamdır. Görevinde başarılar diler.Bayburtumuza hayırlı uğurlu olsun.

Sekine Akdağ
Sekine Akdağ - 4 yıl Önce

Anadolu’nun Kadın Gücü yadsınamaz. Bayburt Kadınları onurlu ve vatanseverdir. Biz de Esenler Bayburt kadınları olarak BBP'nin yeni kadın kolları başkanı Esra hanıma destek vereceğiz.

Esra Erengil
Esra Erengil - 4 yıl Önce

..ataması gerçekleşen BBP Bayburt İl Kadınlar Kolu Başkanı Esra Özkaya hanımefendiye görevinde başarılar dilerim.
Hayırlı olsun

Kübra Ocaklı
Kübra Ocaklı - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun Allah utandırmasın yeni görevinde başarılar. Esra arkadaşımızın,Bayburt'un genç yeni neslinin siyasetteki temsilcisi olacağına kadınlarımızın ülke ve yerel bazda etkin olacağına inanınoyuruz.

Nur Danayiyen
Nur Danayiyen - 4 yıl Önce

Bizde Bayburt kadınlar kolu il ve ilçeleri olarak heyecanla bekliyoruz Allah yardımcımız olsun

Nebahat Heme
Nebahat Heme - 4 yıl Önce

Duisburg'daki Bayburtlu kadınlar olarak yaptığımız haftalık toplantımızda 'Eli Temiz ve harama bulaşmamış' Türkiye'nin itibarlı partisi Büyük Birlik Partisi'ne Bayburt'ta İl Kadınlar Kolu Başkanlığına atanmanızı konuştuk. Seçim zamanı kadınlarımızla Bayburt'a gelerek sizinle bu partiye omuz vereceğiz..Ve kazandıracağız. KADINLAR BİR TOPLUMUN ONURUDUR..HİÇ KİMSE HİÇE SAYAMAZ. Şen olasın Bayburt. Duisburg'taki Bayburtlu Kadınlar olarak partimize hayırlı olsun deriz.


SIRADAKİ HABER