Diyanet Sen'den Hakan Aygün'e sert tepki

Diyanet - Sen Bayburt İl Başkanı İlhan KELLECİ. Halk Tv Eski Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Hakan Aygün’ün Kur’an ayetleri ile alay  etmesine büyük tepki göstererek “Bu nasıl bir hadsizliktir, bu bulunduğun toplumun değerlerini yok saymaktır? Haddini bilmeyenlere bu toplum haddini bildirir” dedi.

Diyanet Sen'den Hakan Aygün'e sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halkın birbiriyle yardımlaşması için başlattığı kampanyayla dalga geçmek isteyen Gazeteci Hakan Aygün  büyük bir skandala imza attı.

Dini değerlerle fütursuzca dalga geçen Aygün’e çok sert tepki gösteren Diyanet-Sen İl Başkanı İlhan KELLECİ, “Dünya ve ülke olarak korona virüs nedeniyle zor günler yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, birbirimize yardım ederek inşallah bu zor günleri atlatacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına halkımız, sivil toplum örgütlerimiz de büyük teveccüh göstererek destek oldular. Sözde gazeteci Hakan Aygün bu yardım kampanyasını bile anlayamamış olmalı ki sosyal medyadan yaptığı hadsiz paylaşımı ile Kur’an ayetlerimize dil uzatmaya kalktı. Gazeteciysen eleştirini gazeteci gibi yap, Kur’an ile ayet ile dalga geçmek nasıl bir hadsizliktir. Haddini aşarak  İnancımızla açıkça dalga geçen bu sözde gazeteci müsveddesine bu halk haddini gayet güzel bildirecektir. Tüm halkımızı Hakan Aygün hakkında suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum. Bizler Diyanet-Sen olarak dini değerlerimizi aşağılamaya kalkan bu hadsiz hakkında suç duyurusunda bulunacağız ve soruna kadar takipçisi olacağız. “ dedi.

Türkiye'deki dindar, mütedeyyin insanları hedef alan ve onların kutsallarına yönelik saldırıların artığına dikkat çeken KELLECİ, “Kimsenin toplumsal barışı bozmaya, inanç özgürlüğünü hedef almaya ve kutsallarımıza saldırmaya hakkı yoktur. Bu bir düşünce özgürlüğü değil açıkça provokasyondur. Hem de çok çirkin bir provokasyon. Bu provokasyonlar ile milletin sinir uçlarına dokunarak ‘kaos’ peşinde koşanlar, ülkeye en büyük ihaneti yapmaktadırlar. Bu ihanetler karşısında susmayan diyanet camiası bundan sonra da sessiz kalmayacaktır” diye konuştu.

KELLEC, ülkemizin kahir ekseriyetinin Müslüman olduğunu hatırlatarak “Bu ülkede önüne gelen dini değerlerimizle alay edemeyeceğini, dini değerlerimizi aşağılayamayacağını öğrenmelidir, yaptığı aşağılığın hesabını da yargı önünde bu millete ve tüm Müslümanlara vermelidir.” İfadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 13:45

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
SIRADAKİ HABER