Esnaf odasından uygulamalı girişimcilik eğitimi

Bayburt Esnaf ve Sanakar Odası Birliği Başkanlığı tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programı düzenlenecek. Başvurular 21 Nisan’a kadar e – devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek. 

Esnaf odasından uygulamalı girişimcilik eğitimi

Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başvurularının 21 Nisan tarihine kadar e-devlet üzerinden KOSGEB sayfasına giriş yapılarak müracaat edileceğini ve tamamen ücretsiz olarak düzenlenen kursta 30 kişinin eğitim alacağını belirtti. 

Eğitimlerin 25-30 Nisan tarihleri arasında yapılacağını da sözlerine ekleyen Başkan Karaman, bu eğitimlerin 4 gün süreceğini ifade etti. 

Kurs sonunda alınacak girişimcilik belgesinin özellikle genç ve bayanlar için önemli fırsatlar sunduğunu belirten Karaman, şehrimizin atılgan, müteşebbis ruhlu, girişimci özellikleri ön planda olan, vatandaşlarımıza yeni iş alanlarında ufuk açacak olan KOSGEB işbirliği ile düzenlediğimiz uygulamalı girişimcilik kursu sayesinde yeni iş kurmaları noktasında rehberlik ediyoruz. Esnaf odası olarak olarak bugüne kadar birçok vatandaşımız için kurs açtık. Bunlardan birisi de KOSGEB aracılığı ile açtığımız girişimcilik kursudur. Bu kursa vatandaşımızın müracaatlarını önemsiyoruz”
 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019, 11:08

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER