Türk Kızılıyı'ndan Demirözünde İyilik Hareketi

Demirözü'nde Türk Kızılay Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelerin ücretsiz yararlanabileceği butik mağaza açtı.

Türk Kızılıyı'ndan Demirözünde İyilik Hareketi

Demirözü'nde Türk Kızılay Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelerin ücretsiz yararlanabileceği butik mağaza açtı.

Belediye binasında hizmet verecek olan butik mağazasında kıyafet, ayakkabı, oyuncak ve mutfak eşyaları bulunuyor. Şubede kayıtları olan ve müracaat edecek olan ihtiyaç sahibi aileleri ve çocukları ücretsiz olarak butik mağazadan yararlanabilecek.

Butik mağazanın açılış törenine Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Türk Kızılayı Bayburt Şubesi Başkanı Hümeyra Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Türkoğlu ile gönüllüler katıldı. 

Dua edilmesinin ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleşti.

Burada konuşan Demirözü Başkanı Gürer, ''Bayburt Kızılay Şube Başkanlığımızın Öncülüğünde, Belediye Binamızın alt kısmında hayırsever vatandaşlarımız tarafından gönderilen butik mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. 

Bu hayırlı işte emek veren Şube Başkanımız Hümeyra Çelik nezdinde Yönetim Kuruluna, Genç Kızılay Başkanımız Hasan Türkoğlu nezdinde Yönetim Kuruluna Demirözü Genç Kızılay Başkanımız Muhammet Emin Belik, nezdinde Yönetim Kuruluna, Onur Koç

Aleyna Mevlütoğulları, Emre Karaboğa ve Muhammet Yakup Polat kardeşlerime teşekkür eder, hayırlara vesile olmasını niyaz ederim." dedi. 

Kızılay Şube Başkanı Çelik ise, '' Başkan Gürer'e katkılarından ötürü teşekkür ederek, "Bayburt Kızılay Şubesi olarak bizler yardımı gönderen bağışçılarımız ile ihtiyaçlı ailelerimiz arasında köprüyüz. Demirözü ilçemizde butik mağazamızı açtık. İhtiyaçlı ailelerimiz ücretsiz olarak mağazamızdan

faydalanabilirler. İyilik hareketimize desteklerinden dolayı Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER