İlkokul öğrencilerinden anlamlı etkinlik

Bayburt’ta ilkokul öğrencileri, çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla yürüyüp, temizlik yaptı.

İlkokul öğrencilerinden anlamlı etkinlik

Zahit Mahasllesi’nde bulunan Şehit Recep Eşiyok  İlkokulu'nda eğitim gören 500 öğrenci, öğretmenleri ve velileriyle birlikte ellerinde döviz ve pankartlarla çevre temizliğine dikkat çekmek için yürüyüş ve temizlik yaptı. 


AK Şemseddin Caddesi boyunca ellerinde taşıdıkları “çevreyi hor gören geleceği zor görür, temiz çevre için el ele, temiz tut çevreni mutlu et evreni” yazılı  pankartlarla yürüyüş gerçekleştiren öğrenciler temizlik değerine vurgu yaparak temiz bir toplum çağrısında bulundu.

Bayburt Şehit Recep Eşiyok Ortaokulu Müdürü Sertaç Şeker, gerçekleştirilen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada yaklaşık 500 öğrencinin katılım sağladığını bildirdi. 

Öğrencilerin attıkları sloganlarla insanların dikkatlerini çektiklerini belirten Şeker şunları kaydetti: 


“Öğrencilerimizle birlikle bugün çevreyi kirletmeme etkinliği düzenliyoruz. Çevreyi temizlemekten çok kirletmemenin önemini anlatmak için yaklaşık 500 öğrencimizle ve velilerimizin de katılımıyla etkinlik düzenlemiş bulunuyoruz” ifadelerini kullandı. Bir taraftan topladıkları çöpleri ellerindeki poşetlere dolduran öğrenciler, yürüyüş boyunca temiz çevre sloganları atarak insanların dikkatlerini çekmeyi başarmış oldular. Birçok öğrenci velisinin de destek verdiği etkinlik sonrası okul bahçesinde toplanan öğrenciler okul müdürü Sertaç Şeker’e temiz çevre sözü verdiler ve okul bahçesinden başlayan etkinlik tekrar okul bahçesinde sona erdi.”

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, 11:03

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER