Webtekno: Teknoloji Takipçilerinin En Samimi Buluşma Noktası

Webtekno: Teknoloji Takipçilerinin En Samimi Buluşma Noktası

2013’ten bu yanan teknoloji dünyasına ilişkin tüm gelişmeleri okuyucuları için bir araya getiren Webtekno, sıkı bir takipçi kitlesine ulaştı. Meraklıları için teknoloji dışında bilim, oyun, sinema ve dizi dünyasındaki yenilikler de Webtekno’da yayınlanıyor.

Türkiye’nin samimi teknoloji haber ve içerik sitesi Webtekno’yu daha yakından tanıyor ve nitelikli içerik kategorilerine göz atıyoruz.

Webtekno teknoloji basınında kendine has bir konum elde etmeyi başarmış yeni nesil bir haber sitesi. Hatta sadece haber değil, eğlenceli videoların ve zengin listelerin de adresi haline geldi. Diğer teknoloji merkezli yayın yapan sitelerde olmayan samimi bir dil ile yazılan içerikleri ile rakiplerinden kolayca ayrılıyor.

Hem haberciliğin temelinde yatan bilgi alma ihtiyacını karşılayan hem de bunu samimi ve eğlenceli bir anlatımla yapan Webtekno, okuyucularına zengin içerikler sunuyor. Webtekno’yu çoğu kişi 3 milyon aboneye sahip YouTube kanalından tanısa da aynı isimle yayın yaptığı haber sitesinde ile de popüler olmayı başarıyor. Ayrıca sürekli geliştirilen haber dışında bilgilendirici makaleler, liste içerikler gibi aradığınız her şeye ulaşabileceğiniz bir yapıya kavuşmuş durumda.

2013’te İzmir merkezli bilişim firması İzmo’nun bünyesinde teknolojiyi odak noktasına alarak kurulan Webtekno, o günden bu yana yazar kadrosunu kalitesini artırmaya devam ediyor. Webtekno ise ihtiyacımız olan bilgileri bulabileceğimiz yapısıyla, sıradan bir haber sitesi olmanın ötesine geçiyor. Sitede kullanıcının daha fazla nitelikli içerik tüketmesi için tüm haber akışını özenle planlıyor.

Gündeme uygun teknoloji içerikleri üreten Webtekno her zaman okuyucularını düşünüyor:

Koronavirüs salgını boyunca güvenilir kaynaklardan elde ettiği doğru bilgileri okuyucularıyla paylaşan Webtekno, takipçilerinin bilinçlenmesini sağlıyor. Bu gündem gibi teknoloji, bilim ve eğlence başlıkları altında her türden okuyucuya hitap etmeyi başarıyor.

Haber sitesi dışında sosyal medyada da son derece aktif olan Webtekno, takipçileri için sık sık olarak çekilişler de düzenliyor. Örneğin izolasyon sürecinde #EvdeKal kampanyasına destek vermek için iPhone XR ve PS4’ün bulunduğu 102 hediyeyi takipçilerine verdi. Sosyal medya kanallarına yarattığı samim ortam ile Webtekno, sadece klasik bir haber sitesi olmaktan çıkıyor.

Webtekno’da teknoloji hakkında ilgi çekici içeriklerin sınırı yok:

Webtekno teknolojiyi yalnızca akıllı telefon haberleri ile sınırlandırmıyor. Webtekno’da okuyucular, bilim, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka, uzay, yaşam, yazılım ile ilgili haberlere ulaşabiliyorlar.  Yukarıdaki konulardaki önemli her gelişmeye yer veren tecrübeli yazar kadrosuyla, okuyucunun sitede daha çok vakit geçirmesini sağlıyor.

İşte Webtekno teknoloji haberlerine bu şekilde yaklaştığı için de diğer sitelerden ayrışıyor. Yeni bir iPhone tanıtıldığında Webtekno’dan detaylı tüm özelliklerini öğreniyor, inceleme videolarını izliyor, fiyatlarına bakabiliyorsunuz. Yeni iPhone hakkında bilgi sahibi olduktan sonra Webtekno’dan yeni yapılmış bir bilimsel keşfin haberini de alabilirsiniz. Bu oldukça değerli. Çünkü bugün yapılan keşiflerin yarının teknolojilerini belirliyor.

Yeni bir donanıma mı ihtiyacınız var? Adres yine Webtekno:

Teknoloji ve bilim alanında günümüzün en farklı ve en samimi internet sitesi olan Webtekno’da donanım haberleri de büyük bir yer kaplıyor. Bilgisayarlar ve akıllı telefonlar için üretilen işlemci, ekran kartı, yonga ve diğer her türlü donanım hakkında en güncel haberler Webtekno'da her daim ulaşılabilir halde.

Yeni ofis için üretilen yeni teknoloji ve donanımlar ile ilgili haberler okumak isteyebilir,, incelemelere veya markaların basın bültenlerine ulaşmak isteyebilirsiniz. Tüm bunlardan haberdar olmak için Webtekno Donanım sayfası size çözüm sunacaktır.

Yeni bir donanım ihtiyacı olunca, karşınıza kafa karıştırıcı birbirinin benzeri dolu ürün çıkar. Webtekno size güncel bilgiler verirken, seçim yapmanızı kolaylaştıran içerikler sunar. Yakın zamanda piyasaya sürülecek ürün bilgileri, bilgisayarlar, yazılımlar ve oyun monitörleri ile ilgili son gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Sinema ve dizi dünyasından da sıra dışı haberleri Webtekno içeriklerinde bulabilirsiniz:

Artık televizyon geleneği eskide kaldı. Şimdi televizyonun işlevini sürdüren platformlar var. Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney Plus gibi global örnekler, BluTV ve puhutv yerli platformlar var. Fakat bu platformlardaki içeriklerinden hangileri bizler için uygun? İşte bu oldukça zor bir soru. Bir dolu seçenek arasında zaman zaman kayboluyor ve film veya dizi izleyeceğimiz vakti, seçmeye ayırıyoruz. En kötüsü de, bazen seçimlerimiz bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Binlerce liste içinden, sizin zevkinize göre özenle hazırlanmış listelere ihtiyaç oluyor. Webtekno işte tam da bu noktada okuyucularına özenle hazırlanmış seçenekler sunuyor.

Webtekno’da Sinema ve Dizi kategorisi altında yayınlanan listeler ve haberler, her türlü seyir zevkine hitap ediyor. Haberlerin TV’deki geleneksel dizi ve filmlerden çok yeni nesil platformlardaki dizi ve filmleri konu alması da büyük bir artıyı hak ediyor.

Webtekno mobil uygulamasıyla önemli haberleri anında haberdar olabilirsiniz:

Android ve iOS işletim sistemi uyumlu mobil uygulamaları bulunan Webtekno, mobil uygulamasıyla fark yaratıyor. Mobil uygulaması üzerinden daha şık bir tasarımla güncel haber ve içeriklere ulaşmanız mümkün oluyor.

Webtekno önemli bir gelişme olduğunda detayları hızlıca öğrenmenizi sağlıyor. Diğer taraftan her gün akşam saatlerinde günün en önemli 6 haberi ve içeriğine dair bülten bildirimleri alıyorsunuz. Günün en sakin saatinde, o güne dair yaşananları öğrenmeniz de böylece kolaylaşmış oluyor.

Webtekno klişe gündemden uzaklaşıp kendi gündemini belirliyor:

Webtekno’yu bir defa ziyaret etmiş olsanız bile sitedeki haberlerin ana akım medyadan uzak olduğunu fark edebilirsiniz. Site içinde bir haber için girip, dakikalarca çıkmayabilirsiniz. Birbirinden ilgi çekici ve nitelikli haberleri sizi sitede tutar. Kendi gündemini yaratan haberleri Türkçe’ye kazandıran ekibin odak noktası, herkesi dünyanın konuştuğu gelişmelerden haberdar etmek. Dolayısıyla tıklamadan haberin aslını merak ettiğiniz tık tuzağı başlıklar yerine, açıklayıcı ve özgün içeriklerle karşılaşıyorsunuz. Bu da sizin deneyiminizi iyileştiriyor, Webtekno’ya olan bağlılığınız artıyor.

Teknoloji başta olmak bilim, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka,uzay, yaşam, yazılım kategorileri ile ilgili gözden kaçan önemli gelişmelerden haberdar olmak, özgün makalelere ve listelere ulaşmak için Webtekno’yu takip edin. Webtekno mobil uygulamasını indirmeyi ve internet sitesini takip etmeyi unutmayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 12:32

YAVUZ KARDEŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER