TFF 2. Lig’de Oynanmama Kararı Çıktı, Ali Nail Hoca Resmi İmzayı Attı

Bayburtspor’un da için de bulunduğu TFF 2. lig ve TFF 3. liglerinin koronavirüs dolayısıyla oynanmamasına karar verildi.

TFF 2. Lig’de Oynanmama Kararı Çıktı, Ali Nail Hoca Resmi İmzayı Attı

Bayburtspor’un da için de bulunduğu TFF 2. lig ve TFF 3. liglerinin koronavirüs dolayısıyla oynanmamasına karar verildi.
Türkiye Futbol Federasyonu ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği yönetimi, Riva’da, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Mehmet Baykan, Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanlarının katılımı ile bir toplantı yapmıştır. Toplantıda kulüpler, liglerin oynanmamasını talep ederken, nasıl tescil edileceğini TFF Yönetim Kurulu’na bırakmıştır.

Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalındığı üzere, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirmiş olup, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’lerinin oynanmamasına karar vermiştir. TFF’nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Alınan bu kararın kulüplerimiz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz.

Bu sene çıktığımız TFF 2.lig’de Sezona Elazığspor’u 3-1 yenerek başlayan takımımız sezon içerisin de dalgalı bir performans gösterebildi.  

Sezon içerisin de maddi sıkıntılarla da karşılaşan Bayburtspor bu engelleri aşmak için de mücadeleler verdi.

Yeniden oluşturulan yönetim kurulu ile şimdiden hazırlıklar yapmaya başlayan Bayburtspor önümüzde ki sezon problem yaşamamak için şimdiden hazırlıklar yapıyor.

Bayburt Özel İdarespor sezon devam ederken Bülent Demirkan’la yollarını ayırıp, takımın başına 15 Şubat 2020 tarihinde Bülent Topuzoğlu’nu getirmişti. Sivas Belediyespor maçı öncesi Koronavirüs salgını nedeniyle ligler tatil edildikten sonra yaşanan ilk gelişmede Bayburt Özel İdarespor’un teknik direktörlüğüne Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Ali Nail Durmuş ile anlaşılmıştı.

Bugün de Valilik makamında resmi imzasını atan Ali Nail hoca yeni sezonda takımın başında olacak.

Oynanan 28 haftada Bayburtspor 10 Galibiyet 5 Beraberlik 13 Mağlubiyet ile lig de 13. Sırada bulunuyordu.

Türkiye Kupasın da TFF 1. Lig ekibi Akhisarspor’u 90 dakikası 0-0 biten karşılaşmada penaltılarla 4-2 yenip bir üst tura çıkan takımımız, bir üst turda yine TFF 1. Lig ekiplerinden olan Bursaspor ile eşleşen takımımız Genç Osman Stadyumun da oynanan karşılaşmayı 2-1 kaybederek Türkiye Kupasına veda etmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER