Teknik Direktör Yılmaz: ''Şampiyon Takımı Oluşturacağız''

Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, basın toplantısı düzenleyerek kulüp hakkında bilgi verdi.

Teknik Direktör Yılmaz: ''Şampiyon Takımı Oluşturacağız''

Ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten Yılmaz, yeni transferler ve kulübün kurumsallaşma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yapılan transferlerin ince elenip sık dokunarak nokta atışıyla takıma katıldığına dikkat çeken Yılmaz, “Transfere başlarken hata yapmadan bütçeyi düşünerek doğru transferi yaparak kulübün de geleceğini sıkıntıya sokmadan bir transfer yasağı da olmadan bütün bunları birlikte yapmak istedik. Ama bunların hepsinin dışında bizim kulübümüzün kurumsal kimliğini oluşturmamız gerekiyordu. Şu ana kadar bunu başardık” dedi.

Kulüp Başkanı Şemseddin Çalışkan önderliğinde yeni adımlar attıklarını belirten Yılmaz, “Henüz doğmayan veya yeni yürümeye başlayan bir kulüp olarak görebiliriz bu takımı. Ama mutlak suretle çok meşakkatli ve uzun bir yol. Kulübün kurumsal kimliğinin oluşması, futbol camiasında önemli bir imaj değişikliği gibi ciddi planlamalar ve projeler var.

Bu projenin başında kulübün yenilenmesi, tesislerin ve arkasından takımın yenilenmesi daha uzun vadede de önümüzdeki yıl için kurduğumuz takımın içerisine birkaç tane transfer yaparak sezonun şampiyon takımını oluşturma niyetindeyiz” diye konuştu.

“Şu ana kadar her şey iyi gidiyor. Hem bu kurumsal kimlik hem de iyi kulüp olma noktasındaki hedeflerimizde şu anda hemen hemen her şeyi zamanında ve yerinde yapmaya devam ediyoruz” diyen Yılmaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Şu anda bu isteğe bu kararlılığa şehrin tüm dinamitlerinin de katkıda bulunması gerekiyor. Ben ve teknik ekibimle birlikte oyuncularımız hocalarımız hepsi bu yapıda oldukça mutluyuz. Umarım bizim mutluluğumuz şehre de farklı bir sinerji getirir.

Bayburtspor bu şehrin önemli ve tek rengi. Bu noktada bu rengin gökkuşağı olmasın istiyoruz. Bizim hedeflerimize şehirde aynı şekilde katkı sunacak diye düşünüyorum.”

Öte yandan Teknik Direktör Yılmaz, açıklamasının ardından kulüp binasında yaptıkları yenilikleri basın mensuplarına tanıttı. Yılmaz, tesislerde duvarlardaki Bayburt Özel İdarespor'un başarılarının yer aldığı görsellerle süslendiğini ve  fitness salonunun yenilendiğini aktardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER