Lider, ilk kez mağlup!

Temsilcimiz ligdeki ilk mağlubiyetini Gölcük deplasmanında aldı.

Lider, ilk kez mağlup!

Taraftar desteğiyle oyuna başlayan ve lider takım olan Bayburt sporun karşısında kendi evinde son 4 maçını kendi evinde kaybetmeyen ve alt sıralardan kurtulmaya çalışan bir Gölcük spor var. Her yönüyle zor geçecek olan maç her iki takımın kontrollü oyunuyla başladı.

Maçın ilk 30 dakikası orta saha mücadelesine sahne oldu. İlk yarının sonlarına doğru ikili mücadelelerde fauller çoğalmaya başladı. Bunlardan birisinde serbest atış kullanan ev sahibi Gölcük spor 43. dakikada sol taraftan kullandığı serbest atışta ceza sahası içinde topu önünde bulan Ufuk Er golü kaydederek takımını 1-0 öne geçirdi.

Yediği golden 2 dakika sonra kazandığı serbest atışta ceza sahası içerisinde rakip Gölcük spordan Kadir Gezer rakibine sert bir müdahalede bulununca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. 45 dakikada Serdar Eylik penaltı atışını gole çevirerek beraberlik golünü kaydetmiş oldu 1-1. Maçın ilk devresi bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına ev sahibi Göçlük spor iyi ve baskılı başladı. 70. dakikada defansta hata yapan Bayburt spor Batuhan Boyoğlu’nun düzgün vuruşu ile ikinci golü ağlarında gördü ve Gölcük spor 2-1 öne geçti.

Yediği golden sonra beklenen baskıyı kuramayan ve bir türlü istediği futbolu sergileyemeyen Bayburt spor kalan dakikalarda gol bulamayınca 20. maçında ilk yenilgisini Gölcük spordan aldı. Bayburt spor  aldığı bu yenilgiyle 45 puanda kalırken Gölcük spor aldığı 3 puanla puanını 24’e çıkarmış oldu.

Bayburt Spor önümüzdeki hafta 10 Şubat Pazar günü Genç Osman Stadyumunda Turgutlusporu ağırlayacak.

Haftanın maç sonuçları

Gölcükspor 2 – 1 Bayburt İl Özel İdare spor

Turgutluspor 1- 2 Kocaelispor

Fatsa Belediyespor 0 – 2 Yeni Çorumspor

1461 Trabzon 0 – 2 Karacabey Birlikspor

Payasspor 1 – 1 Serik Belediyespor

24 Erzincanspor 1 – 0 Bağcılar SK

Halide Edip Adıvar SK 1 – 0 Diyarbekirspor

Muğlaspor 2 – 2 Ankara Adliyespor

Bucaspor 1 – 3 Cizrespor

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 16:53

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
bayburt bayburt
bayburt bayburt - 5 yıl Önce

Niçin anlatımlarda Bayburt Spor diye ifade ediyorsunuz? Bayburt Spor değil. Kulübün adı Bayburt İl Özel İdare Spor. Gençler Birliğine Ankara Spor diye mi Ankaralılar ifade ediyor?

SIRADAKİ HABER