Karabük deplasmanından 3 puan ile dönüyoruz

TFF 2. Lig Kırmızı grupta 23. Hafta mücadeleleri oynandı. Temsilcimiz Bayburt Özel İdarespor üst üste 3. galibiyetini aldı.

Karabük deplasmanından 3 puan ile dönüyoruz

Ligin ilk yarısın da aldığı kötü sonuçlar ile lig de düşme potasında yer alan temsilcimiz, ligin ikinci yarısın da bambaşka bir Bayburtspor izletiyor. 

TFF 2. Lig Kırmızı grupta 23. hafta mücadelesin de Bayburt Özel İdarespor, Kardemir Karabük'e konuk oldu. 

Temsilcimiz Bayburt Özel İdarespor deplasman da Karabükspor'u Uğur Türk(2) ve Emre Şahin'in golleri ile 3-0 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı ve uzun bir aradan sonra düşme potasında çıktı.

Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle puanını 23'e yükselterek 16. sıraya yerleşti.

Temsilcimiz Karşılaşmaya şu 11 ile çıktı. 
Yunus Emre Kırdal, Ömer İnan, Savaş Yorulmaz, İbrahim Alan, Emre Şahin, Uğur Mustafa Türk, Ali Fırat Okur, Ömer Esenkaya, Ramazan Işık, Onur Çakmakçı, Sefa Narin

Maçtan Dakikalar 
Maçın üçüncü dakikasında sağ taraftan yapılan ortada ceza sahasında topla buluşan Emre Şahin düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. 1-0

Maçın 20. dakikasında sol taraftan ceza sahasına yapılan ortaya Karabüksporlu oyuncunun topa elle müdahalesi sonrası hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı Uğur Mustafa Türk gole çevirdi. 2-0

İlk yarının bir dakikalık uzatma süresinde Bayburt Özel İdarespor korner atışı kullandı. Korner atışında gelen top kafa vuruşu ile kaleye yöneldi, çizgiden çevirilen topu penaltı atışını da gole çeviren Uğur Mustafa Türk sert bir vuruşla ağlarla buluşturdu. Maçın 3-0'lık sonucu aynı zamanda 90 dakikanın da sonucu oldu.

Haftanın Sonuçları
Karabükspor 0 - 3 Bayburt Özel İdarespor
Tarsus İY  3-2 Karacabey Bld.
Serik Bld 2 - 0 Sivas Bld.
Kırklarelispor 0 - 0 Sakaryaspor
Kastamonuspor 0 - 0 Mamak FK
Etimesgut Bld 3 - 1 Pendikspor
Turgutluspor 3 - 1 Elazığspor
Vanspor FK 3 - 0 Pazarspor
1922 Konyaspor 0 - 1 Kırşehir Bld. 
Eyüpspor 0 - 0 Bodrumspor

Temsilcimiz 18 Şubat 2021 Perşembe günü saat 13.00' de Genç Osman Stadyumu'nda ligin güçlü ekiplerinden Turgutluspor'u ağırlayacak.
Her maçın final niteliğin de olduğu bir dönemde şimdi tek hedef üst üste 4. galibiyet.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ts li
ts li - 3 yıl Önce

bayburtspor bayburtumuzun tek markası. bunun farkında olup takıma sahip cıkan büyüklerimiz var olsunlar.

SIRADAKİ HABER