Fikret Saka bilardoda bölge şampiyonu

Bayburtlu bilardocu Fikret Saka, Rize’de düzenlenen ve 15 ilden  116 sporcunun katıldığı bölge şampiyonasında birinci oldu. 

Fikret Saka bilardoda bölge şampiyonu

Çano Bilardo Salonunda yarı resmi olarak düzenlenen şampiyonada  Rize , Artvin , Trabzon , Giresun, Ordu, Bayburt, Samsun, Tokat, Malatya, Ağrı, Kars, Erzurum, Van, Erzincan ve Balıkesir’den katılan 116 sporcu kıyasıya yarıştı. 

Turnuva sonunda Bayburtlu bilardocu Fikret Saka birinci olurken diğer illerden Raşit uzun ikinci Fatih mumcu üçüncü oldu. 

Bölge birinciliğinin hem Bayburt hem de kendisi için çok önemli olduğunu ifade ederek gazetemize açıklamalarda bulunan Saka, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Türkiye şampiyonası için güzel bir hazırlık olduğunu belirterek, “Bölge ve Türkiye şampiyonalarında Bayburt’u en iyi şekilde temsil etmek için sürekli çalışıyoruz. Doğrusunu söylemek gerekirse bu sadece bizim çalışmamızla da olmuyor. İlimizde bilardo sporuna destek verilmesi gerekiyor. Başka illeri temsil eden bilardocu arkadaşlarımızla buluşmalarımızda biz kendimizi ilimizi temsil boyutunda yalnız hissediyoruz. İnşallah bundan sonrasında bilardo sporuna destek verileceğini umuyorum. Ve önümüzdeki süreçte düzelenecek Türkiye geneli şampiyonalarda da memleketimizi en iyi şekilde temsil etme fırsatı buluruz.” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 13:49

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cano
Cano - 5 yıl Önce

Helal gardaş

Fikret Saka
Fikret Saka - 5 yıl Önce

İlginiz için teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER