Bayburtlu tekvandocunun hedefi Avrupa Şampiyonluğu

Bayburtlu tekvando sporcusu Emirhan Yurtsever 13 – 16 Şubat tarihleri arasından Antalya’da yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonası’ndan madalya ile dönmek istiyor. 

Bayburtlu tekvandocunun hedefi Avrupa Şampiyonluğu

Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo sporcusu Emirhan Yurtsever, 13-16 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonasına Milli Sporcu olarak katılacak. 

Bu şampiyonada ülkesini ve şehrini en iyi şekilde temsil etmek isteğini söyleyen Yurtsever, hedefinin Avrupa şampiyonu olarak memleketine dönmek olduğunu belirtti. 

Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando antrenörü Yalçın Eyüpoğlu ise, son iki yıldır Bayburt’un tekvando sporuna yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, geçtiğimiz Aralık ayında 7 sporcunun ülke genelinde düzenlenen sınavlarda son derece başarılı olduğunu ve hepsinin siyah kuşaklarını aldığını söyledi. 

Bayburt’tan dünya ve Avrupa çapında başarılı sporcuların çıkacağına emin olduğunu da sözlerine ekleyen Eyüpoğlu, Emirhan’ın Avrupa Şampiyonasından derece alarak döneceğine inandığını ifade ederek şunları kaydetti: 

Bayburt’ta çok başarılı sporcular çıkacağından eminim. Bayburt insaninin hamurunda olan hırs, kazanma, başarılı olma arzusu inşallah şampiyonlukları getirecektir. Bu spor dalının şehrimizde ilgi görmesinde ve başarı çıtasının yükselmesinde bizlere destek olan velilerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah sporcularımız tüm şampiyonalarda ülkemizi ve şehrimizi layıkıyla temsil edeceklerdir.”
 

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Caner eyüpoğlu
Caner eyüpoğlu - 5 yıl Önce

Basarilarinin devamini dilerim

ali
ali - 5 yıl Önce

helal olsun sana inşAllah şampiyon olarak dönersin

serhat T.
serhat T. - 5 yıl Önce

hocalarının da seni de tebrik ediyorum. oralara kadar gitmende büyük başarı.

SIRADAKİ HABER