Bayburt ‘DÖRT’ köşe

Tff 2. Lig Kırmızı grupta yer alan temsilcimiz Bayburt Özel İdarespor Genç Osman Stadyum'un da konuk ettiği Serik Belediyespor’u 4-1 yenmeyi başardı.

Bayburt ‘DÖRT’ köşe

Tff 2. Lig de 22. Hafta mücadelesin de temsilcimiz Bayburt Özel İdarespor Genç Osman Stadyum’un da Serik Belediyespor’u konuk etti.

Maçın ilk dakikasında, son dakikasına kadar üstün götürdüğümüz karşılaşma da Serik Belediyespor’u farklı mağlup eden Bayburt Özel İdarespor çıkışını sürdürdü.

Hafta içi Genç Osman Stadyum’un da Sivas Belediyespor’u 2-1 ile geçen temsilcimiz bugün de evinde Serik Belediyespor’u 4-1 yenerek puanını 20'ye yükseltti. Konuk ekip ise 32 puan ile 9. sırada kaldı. 

Düşme potasına yakın rakiplerinin puan kaybettiği hafta da hata yapmayarak kendi evinde rakibini farklı mağlup eden Bayburt Özel İdarespor ligde takibini sürdürdü.

Bayburt Özel İdarespor’un yeni hedefi 14 Şubat Pazar günü ligin son sırasına demir atan, ligin ilk yarısında 2-0 yendiğimiz Karabükspor. 

Başkan Çalışkan’da maçı izleyenler arasındaydı
Başkanlık koltuğuna geldikten sonra kulüpte yaptığı köklü değişiklikler ile takımı ligde tutma adına elini taşın altına koyan Başkan Çalışkan takımın performansından memnun. 

Goller :
Bayburt Özel İdarespor
İbrahim ALAN (9,42,87)
Emre ŞAHİN (25)
Serik Belediyespor
Murat GÜRBÜZEROL (89)

Haftanın sonuçları:
Bayburt Özel İdarespor 4-1 Serik Belediyespor
Sivas Belediye 1-2 Van FK
Bodrumspor 5-2 1922 Konyaspor
Kırşehir 2-0 Kastamonuspor 
Mamak FK 1-5 Etimesgut Belediyespor
Pazarspor 0-2 Kırklarelispor 
Pendikspor 3-0 Turgutluspor 
Sakaryaspor 3-1 Tarsus İY
Karacabey Bld 0-2 Eyüpspor
Elazığspor 0-2 Karabükspor

Puan Durumu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER