Bayburt Atlı Spor Kulübü'nün rakibi Tercan Mama Hatun Atlı Spor Kulübü oldu

Bayburt'ta cirit sporuna olan ilgi her geçen gün çoğalıyor.Son yıllarda kulüp sayısındaki artış müsabakaların sıklığına da vesile oldu. Hemen her hafta cirit müsabakası yapılan Bayburt'ta vatandaşların ata sporuna olan ilgisini de üst seviyeye taşıdı.

Bayburt Atlı Spor Kulübü'nün rakibi Tercan Mama Hatun Atlı Spor Kulübü oldu

Bayburt'ta cirit sporuna olan ilgi her geçen gün çoğalıyor.Son yıllarda kulüp sayısındaki artış müsabakaların sıklığına da vesile oldu. Hemen her hafta cirit müsabakası yapılan Bayburt'ta vatandaşların ata sporuna olan ilgisini de üst seviyeye taşıdı. 

Kentin en köklü cirit kulübü Bayburt Atlı Spor Kulübü hazırlık maçlarına devam ediyor. Bu haftaki rakipleri 2022 Erzincan ve Yükselme Grubu Birincisi Tercan Mama Hatun Atlı Spor Kulübü oldu.

Çoruh kıyısındaki yeni sahada yapılan üçlü turnuvaya Bayburt halkı da yoğun ilgi gösterdi. Nefes kesen hazırlık maçının ardından Bayburt'a misafir gelen kulüp temsilcisine plaket takdim edildi.

Bayburt Atlı Spor Kulübü Başkanı Arif Köprücü, ata sporu cirite Türkiye genelinde destek veren tüm kulüplere teşekkür ederek, vatandaşlara da heyecana ortak oldukları için teşekkür etti. 

HABİBULLAH KAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER