Başkan Saka: Gerekirse O Parayı Cebimden Yatırırım !

Başkan Saka: Gerekirse O Parayı Cebimden Yatırırım !

Bayburt İl Özel İdarespor Başkanı Tamer SAKA  gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan SAKA: ‘’Değerli Bayburtlu hemşehrilerimiz Özel İdare Bayburtspor kulübümüz'ün sahipsiz olduğu doğrudur.

Gece gündüz demeden bir taraftan transferler yaparken bir taraftan da  işadamlarını ziyaret ediyoruz, bir taraftan da Bayburtspor'un ceza yemesine neden olan  futbolcularla uğraşıyoruz. Bir yerden de kulübü karıştırmaya çalışanlarla uğraşıyoruz.

Bu süreçte Bir milyon ikiyüz ellibin TL'lik borcu  iki yüz elli bine düşürmeyi başardık.Bunun üzerine hatıra alınan oyuncu Eser Yayla 120 bin TL yasak geldi. Selçuk Kaban,  Ali Kemal Yükseker'in parası olan  150 bin TL ödeniyor.

Ankara’da siyasilerin yetersiz desteğiyle koşturuyorum. Sadece Sayın Valimiz sigorta borcumuzu ödüyor, Sayın Belediye Başkanımız vergi borcunu ödemede yardımcı oluyorlar. 

Değerli Bayburtlular ben Canımı dişime, gecemi gündüzüme katıp bu takımı bu hale getirdim kimsenin de yıkmasına izin vermem gerekirse o parayı cebimden yatırıp cezayı kaldırırım. Ne çabuk unutuldu hacizler, borçlar kulübün bu hale gelmesi kimlerin suçu pandemi sürecinde gece gündüz ben

koşturuyorum tam bi borcu kapatıyorum başka bir borç çıkıyor. Bunlarla ben uğraşıyorum yalandan medyada şov yapan başkan adaylarınada bu kulübü teklif ettim başkanlığa hiç biri cesaret edemediler sadece şov yaptılar. Ben forma satarken benle dalga geçtiler. Gelip bu işlere ellerini attılar mı ?

Bayburtlular'dan desteklerini bekliyorum bu yasağı açmak boynumuzun borcudur. Ben Sayın Valim ve Belediye Başkanıma her gece rapor sundum.

Kulüp bu duruma gelirken bize destek olmak yerine köstek olanlar neredeydiler acaba’’ ? 

Diyerek sözlerini sonlandırdı.


 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 15:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serkan
Serkan - 4 yıl Önce

Satın başkanıma başarılar dilerim,bize başkanım gibi siz de değil özde adamlar gerekli.Basari ancak böyle sağlanır.

SIRADAKİ HABER