PTT emeklisi Necmi Gör MHP Bayburt Milletvekili Aday Adayı

Yurt genelinde adayların tamamının Genel Merkeze başvuruda bulunabildiği MHP'de Bayburt için dördüncü aday adayı Necmi Gör oldu. Ankara Balgat'taki Genel Merkez binasında adaylık başvurusunu yapan Necmi Gör, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü. Necmi Gör, hayatının tamamını geçirdiği ve sorunları üzerine kafa yorduğu Bayburt'a katkı sunmak ve Cumhur İttifakı'nın seçimden zaferle çıkması için elinden gelen çabayı göstereceğini belirtti.

PTT emeklisi Necmi Gör MHP Bayburt Milletvekili Aday Adayı

PTT emeklisi Necmi Gör, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili aday adayı oldu.

Yurt genelinde adayların tamamının Genel Merkeze başvuruda bulunabildiği MHP'de Bayburt için dördüncü aday adayı Necmi Gör oldu. Ankara Balgat'taki Genel Merkez binasında adaylık başvurusunu yapan Necmi Gör, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü.  Necmi Gör, hayatının tamamını geçirdiği ve sorunları üzerine kafa yorduğu Bayburt'a katkı sunmak ve Cumhur İttifakı'nın seçimden zaferle çıkması için elinden gelen çabayı göstereceğini belirtti. 

Necmi Gör kimdir? 

1973 yılında Bayburt Merkez Göldere köyünde dünyaya gelen Necmi Gör ilk ve ortaöğretimini Bayburt ilinde tamamlayıp 1994 yılında vatani görevini yaptı. 1998 yılına kadar tarım ve hayvancılık ile uğraşmış olan Necmi Gör 1998 yılında PTT de kamu görevine başladı.

Devlet memurluğu yıllarında Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcılığı ve Masa Başkanlığı görevlerinde bulundu. Sakatlar ve engelliler derneğinde yöneticilik ve Bayburt Türk Haber Sen il temsilciliğinde üye ve yöneticilik görevinde bulundu. Önlisans bölümünü Bayburt Üniversitesi Endüstriyel Elektrik bölümünde, lisans bölümünü Eskişehir Anadolu Üniversitesinde İşletme bölümünü tamamladı.

2023 yılında kamu görevinden emekli olan Necmi Gör aktif siyasete Milliyetçi Hareket Partisinde devam etmektedir.

HABİBULLAH KAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER