TÜGVA  Yaz okulu öğrencileri Baksı’da

 TÜGVA Bayburt temsilciliğinin  düzenlemiş olduğu etkinlikte, Ortaokul Yaz Okulu öğrencileri Baksı Müzesi’ne ziyaret gerçekleştirdiler. İlk kez müzeyi ziyaret eden öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. 

TÜGVA  Yaz okulu öğrencileri Baksı’da

Konuyla alakalı bilgi veren , TÜGVA Bayburt İl Temsilcisi Abdulselam Doğan, yaklaşık bir aydır devam etmekte olan yaz okulunda öğrencilerle çeşitli etkinlikler yaptıklarını ifade ederek şunları kaydetti: 

“Yaz okulumuz da gençlerimize sunduğumuz temel dini eğitim , değerler eğitimi , sportif ve sosyal faaliyetlerle gençlerimizi geleceğe hazırlamaktayız. İnşallah ağustos ayının ilk haftasında kapanış programı ile yaz okulumuzu bitireceğiz. Yaz okulu bitirmeden önce , gezilerimizle, piknik organizasyonlarımızla genç kardeşlerimiz hem eğlendi  hem de daha önce gitmedikleri yerleri keşfetmiş oldu. 

Yaz okulunda eğitim gören onlarca öğrencimizin katıldığı gezi programlarının yanı sıra spor aktiviteleri ve çeşitli oyunlar oynuyorlar. Tabi velilerde öğrencilerin yaz ayı tatillerini dolu dolu geçirmesinden dolayı oldukça mutlu. Bizede çok güzel geri dönüşler yapıyorlar” dedi. 


 

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER