TASARIM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLIYOR

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan mali destekle hayata geçirilen "Bayburt Bilim ve Sanatla Geleceğini Tasarlıyor" projesi kapsamında 1 yıldır öğrencilere farklı alanlarda eğitimler veriliyor.

TASARIM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLIYOR

Açılışı 2021 yılında yapılan ve Kodlama ve Yazılım, Robotik, 3 Boyutlu Tasarım, Model Uçak-Drone, AstroSTEM, Yabancı Dil, Zeka Oyunları, Müzik, Görsel Sanatlar, Heykel-Seramik, Ahşap İşleme ve Yaratıcı Drama gibi alanlarda öğrencilere eğitimler veren Tasarım Merkezi yeni eğitim-öğretim yılında da öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor.

Beraberinde Şube Müdürleri Ramazan Demir ve İsa Akgün'le birlikte tasarım merkezini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Tasarım Beceri Merkezinin bilime ve sanata sunduğu katkının ne kadar önemli olduğunu vurgu yaparak, “Öğrencilerimiz öğretmenlerinin refakatinde burada bulunan drama, İngilizce, zekâ Oyunları, müzik, robotik, kodlama, astroSTEM, model uçak ve havacılık, ahşap, görsel sanatlar ve seramik atölyelerinden faydalanabiliyorlar. Öğrencilerimizin çok yönlü düşünmelerine katkı sunan, merak ve öğrenme duygularının geliştiği ve sosyalleştikleri bu ortamlarda çocuklarımız geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceklerdir. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin gayretiyle bu sezon bütün öğrencilerimizi atölyelerle buluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

HABİBULLAH KAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER