Nişancı'nın gözünden 15 Temmuz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirleri tarafından darbe girişiminin yaşandığı gece çekilen fotoğraflar ile geçtiğimiz Mayıs ayında görevi başında elim bir kaza neticesinde hayatını kaybeden AA Muhabiri Abdulkadir Nişancı’nın fotoğraflarından oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.


Bayburt Gazeteciler Cemiyeti, Kenan Yavuz Kültür Evi ve Bayburt Bilim Kültür ve Eğitim Derneği (BEKDER)’in katkılarıyla düzenlenen sergideki fotoğrafları inceleyen Vali Pehlivan ilgililerden bilgiler aldı.

Vali Pehlivan, geçen Mayıs ayında Bayburt – Trabzon arasındaki Derebaşı Virajları’nda Karayolları ekiplerince gerçekleştirilen yol açma çalışmalarını görüntülerken uçuruma düşerek hayatını kaybeden AA Muhabiri Abdulkadir Nişancı’ya Allah’tan rahmet dileyerek yakınları ve mesai arkadaşlarına bir kez daha başsağlığı diledi.

Açılışa Vali Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat,AA Bölge Müdürü Zafer Sel, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Kenan Yavuz Kültür Evi Kurucusu Kenan Yavuz, BEKDER Başkanı Mete Emir, AA Yurt Haberler Editörü Zekeriya Kaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Fotoğraf: Öznur Demir

Haber:Beşir Kelleci-Öznur Demir

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2019, 12:35

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER