KRT TV’DE BAYBURTLUYA HAKARET EDEN GÜDÜ'den ÖZÜR

Geçtiğimiz günlerde KRT Televizyonunda Bayburt Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçanı Kent ve Yaşam Programına Konuk eden Osman Güdü adlı Programcı,Bayburtlular için sarfettiği sözlere sosyal medyadan tepki yağmıştı.

KRT TV’DE BAYBURTLUYA HAKARET EDEN GÜDÜ'den ÖZÜR

KRT Televizyonunda “Kent ve Yaşam” Programında Osman Güdü adlı program sunucusu , Bayburt için Tarikatların cirit attığı ve Bayburtlular için “Yobaz” nitelendirmesi yapmasına sosyal medyadan tepki yağmıştı.

Programın konuğu olan Prof.Dr.Hüsamettin Koçanın bu sözleri duymamazlıktan gelerek çalışmalarını anlatmaya devam etmeside hemşerilerimiz tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Güdü,konuşmasında Akademisyenlerin hükümetten baskı gördüğü için konuşamadıklarını ifade ederek,algı yaratmaya çalıştı.

Bu tepkiler üzerine Sunucu Osman Güdü sosyal medyadan bir özür yazısı yayınladı.

Güdü'nün yayınladığı mesaj'da :''Programım içinde Maksadını aşan ifadelerim olmuşsa Bayburt’lulardan özür dilerim. Ömrüm boyunca kültürel değerlere ahlak ve ilkelere değer veren mücadelenin içinde oldum.

Yanlış yorumlanmaktan büyük üzüntü duydum. Program tamamını izlerseniz beni anlarsınız.'' 

Açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2021, 12:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayburtlu
Bayburtlu - 3 yıl Önce

Elbette maksadını aştığın ifadler var.Hala farkın da değilmisin.Bugünler de bir çok kanalda solaklar ağız birliği etmişcesine değerleri üzerinden miletimize saldırıyorlar.İnancından dolayı saldırıya uğrayan halkımız bunları yakından izliyor.Yeri ve zamanı geldiğin de bunların ve bunlara kucak açıp destek olanların cezasını kesecektir.

Nivli
Nivli - 3 yıl Önce

Kuyruk acınızdan olabilir Osman güdü bu densizliginiz

Selçuk
Selçuk - 3 yıl Önce

Bu arkadaşın canını yakmışlar

Selçuk
Selçuk - 3 yıl Önce

Bu arkadaşın canını yakmışlar

SIRADAKİ HABER