Gençlik Merkezi köy çocuklarını sevindirdi

Bayburt Gençlik Merkezi, Gönüllülük Yılı Projesi kapsamında köy okullarındaki çocuklar için her hafta farklı etkinlikler düzenliyor. 

Gençlik Merkezi köy çocuklarını sevindirdi

Gençlik Merkezi bünyesinde hizmet veren gençlik liderleri ve gönüllüler son olarak  Bayburt merkeze  bağlı Danışment İlkokulu’nu ziyaret ederek minik öğrencilere yönelik 4 farklı etkinlik düzenleyerek eğlenceli vakit geçirdi. 


Çocukların oldukça ilgisini çeken akıl ve zeka oyunlarının yanı sıra langırt ve kitap okuma etkinliklerinin de yapıldığı proje kapsamında ÖSYM sınavları çıkışında toplanan kalem, silgi gibi kırtasiye malzemeleri de köy çocuklarına ulaştırıldı. 

Gençlik Merkezi Müdürü Murat Ozulu yaptığı açıklamada, ulaşılmadık genç kalmayacak şekilde çalışmaya, farkındalık oluşturmaya, gönüllerde yer edinmeye, iyilik yapma ve yayma hedefiyle hareket ettiklerini belirterek, “Gençlik Merkezi, Merkezim Her yerde faaliyeti kapsamında   Danışment İlkokulu’nda çocuklarla bir araya geldi langırt oynayarak güzel ve eğlenceli vakit geçirdiler” dedi. 


Öğrencilere kırtasiye malzemesi ulaştırdıklarını da sözlerine ekleyen Ozulu, “Genç Dönüşüm” projesi kapsamında da ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda öğrencilere verilen sınav setlerini gönüllü gençlerle toplayarak çocuklara dağıtıldı,  ayrıca seviyelerine uygun hikaye kitabı dağıtılarak kitap okumaya teşvik edildi. Bayburt Gençlik merkezi Gönüllülük Yılı’nda bu gibi etkinliklerle gönüllerde yer, yüzlerde bir kez daha tebessüm olmayı başardı” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 15:34

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER