Bayburt’ta Türk Kızılay'ı Gönüllüleri, Polis , Bekçi ve Sağlık Çalışanlarına Çorba İkramında Bulundu

Bayburt’ta Türk Kızılay'ı gönüllüleri, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında denetimlerini sürdüren polis ve bekçi ve sağlık çalışanlarına çorba ikramında bulundu.

Bayburt’ta Türk Kızılay'ı Gönüllüleri, Polis , Bekçi ve Sağlık Çalışanlarına Çorba İkramında Bulundu

Bayburt’ta Türk Kızılay'ı gönüllüleri, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında denetimlerini sürdüren polis ve bekçi ve sağlık çalışanlarına çorba ikramında bulundu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında hafta içi her gün 21.00 ila 05.00 saatlerinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla sessizliğe bürünen kentte, sokaklarda görev yapan polis ve bekçi ve acil servisteki sağlık çalışanlarını ziyaret eden Türk Kızılayı Bayburt Şubesi gönüllüleri, çorba ikramında bulundu. 

Genç Kızılay Başkanı Hasan Türkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı ilk andan itibaren Türk Kızılayı ekipleri olarak soğuk havada görev yapan polis, bekçi ve sağlık çalışanlarına sıcak çorba ikram ettiklerini söyledi. 

Türk Kızılayı’nın halkı için görev yapan insanların her zaman yanında olduklarını belirten Türkoğlu, bu kapsamda çorba ikramında bulunduklarını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER