Bayburt Vakfı’ndan Tablet Yardımı

Bayburt Demirözü Belediyemizde ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere 20 adet tablet bağışı yapıldı.

Bayburt Vakfı’ndan Tablet Yardımı

Covid 19 sebebiyle yüz yüze eğitime ara verilen bu günlerde öğrenciler derslerine internet ve televizyon üzerinden derslere katılıyorlar. 

İmkanı olmayan öğrenciler derslere katılımda sıkıntı yaşamaması, derslerinden geri kalmaması için için ülke genelinde tablet kampanyaları başlamıştı. Bu kampanyalara Bayburt Vakfı’ndan da destek geldi.

Bayburt Vakfı Demirözü ilçesinde ikamet eden öğrenciler için tablet yardımında bulundu.

Konu ile ilgili Bayburt Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre ; ‘’Pandemi dolayısıyla uzaktan eğitime geçilmesinin ardından en fazla ihtiyaç duyulan şey çocuklarımın internet bağlantısı yapıp çevrimiçi eğitimlere katılacakları tabletlerdir. Bu nedenden dolayı bize taleplerini ileten Demirözü Belediye Başkanı Sayın Arslan GÜRER beyefendinin talepleri doğrultusunda ilçemizde ikamet eden ve ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere 20 adet tablet bağışı yapılmıştır.

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı olarak, gençlerimizin eğitimlerinde onlara tüm desteğimizi vereceğimizi, her daim onların yanında olacağımızı ifade ediyoruz. Öğrencilerimize dağıtılacak tabletleri bağışlayan değerli yönetim kurulu üyelerime teşekkür ederim.

Bağış yapılan tabletlerin ulaştırılmasında destek ve emekleri geçen Vakıf Müdürümüz Mahmut CİLARA ve Bayburt Vakfı temsilcimiz ve iş adamımız Sayın Kenan AKTÜRK beyefendiye teşekkürlerimi iletiyorum.

Demirözü’müze ve çocuklarımıza hayırlı olsun’’ açıklamasını yaptı. 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
adem demirel
adem demirel - 3 yıl Önce

bende tablet istiyorum

SIRADAKİ HABER