Bayburt Vakfından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman açıklamalarda bulundu.

Bayburt Vakfından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Tanklar karşısında imanın, ihanet karşısında inancın, alçaklık karşısında mertliğin kazandığı zaferdir; 15 Temmuz.

15 Temmuz bize, sadece o karanlık geceyi değil, onunla birlikte ülkemizin ve milletimizin maruz kaldığı tüm kumpas ve ihanet ile vatanımızın müdafaasında halkımızın üstün fedakârlığını da hatırlatan bir semboldür. Bizler, son nefesimize kadar, milletçe çıktığımız kutlu yolculuğu menziline ulaştırana kadar durmayacağız.

784 bin kilometre kare vatan toprağının her bir zerresinin bu milletçe canından aziz bilindiğinin farkında olmayacak kadar gözleri dönmüş ihanet odakları bilmelidirler ki, Türkiye Cumhuriyeti; 82 milyonu aşkın kişinin bir tek noktada birleştiği, tek vücut olduğu bir yurttur.

Hain darbe girişiminin başladığı ilk saatlerden itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çıkma talimatını vermesinden çok önce sokaklara dökülen Bayburt halkı, darbeci hainlere karşı üstün feraset ile mücadele vermiştir.

15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizin üzerinde emelleri olan dış güçlerin piyonu FETÖ terör örgütünün üniformalı teröristlerince başlatılan hain kalkışmada sadece ülkemizi yönetenler değil, tüm millet hedef alınmış, millet meclisimiz vurulmuş, polislerimiz canice katledilmiş, vatanına silah uzatanlara göğüslerini siper eden 251 vatan evladı hakkın rahmetine kavuşmuştur. O karanlık gecede şahadet şerbetini içmiş, gecenin karanlığını nurlarıyla aydınlatan tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.

Bayburtlular olarak; cansa can, kansa kan, milli ve manevi duygularla her zaman devletimizin ve liderimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2020, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER