Başkan Pekmezci, '10 Ocak'ta Bayburt'taki basın mensuplarını ağırladı

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilde görev yapan basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan Pekmezci, '10 Ocak'ta Bayburt'taki basın mensuplarını ağırladı

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilde görev yapan basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Pekmezci, görev süresi boyunca yapmış olduğu hizmetlerden bahsetti. 

Bamsı Beyrek (Bey Böyrek) Seyir Terası, Yöresel Ürünler ve Turşu Üretim Fabrikası, 2021 yılında ödüle layık görülen Veli Şaban Mahallesi Çok Katlı Otopark, Yol ve kaldırım yapım çalışmaları, Yeni Ges Projesi, Şehit Nusret Parkı yeniden yapımı projesi, Tarım Yerleşkesi Projesi, Modern Canlı Hayvan Pazarı, Modern Mezbahane, kamulaştırılan binalar ve arsalar, Saat Kulesi restorasyonu, Kışla Rapması, Katı Atık Depolama Tesisi gibi hayata geçirilen önemli projelerden bahseden Başkan Pekmezci, SONAR anketinde pandemi döneminde Türkiye'nin en başarılı 3. Belediye Başkanı, 2021 ve 2022 yıllarında ise 51 belediye arasında 4. Belediye Başkanı olduğunu belirtti.

Bayburt Beleidyesi tarafından yapılan nakdi yardımları anlatan, Çoruh Nehri Kıyı Bandında yapılan peyzaj çalışmalarına değinen ve Hattat Şair Ahmet Revayi Hüsn-i Hat Müzesi'nin hizmete açıldığını hatırlatan Başkan Pekmezci, Bayburt için oldukça önemli arz eden İçme Suyu Arıtma Tesisi projesinin yanında Kavurma, Sucuk ve Pastırma Üretim Fabrikası, Katı Atık Ayrıştırma Tesisi, Ozulu Caddesi Yeni Park Projesi, Güneşten Toprağa Üretim Tesisi, Ticaret Kompleksi gibi projelerin yapımının devam ettiğini aktardı. Başkan Pekmezci, konuşmasında planlanan projelerden de bahsederek, Dede Korkut Obası ve Arşimet Burgu Sistemi, Tuğla Fabrikası, Konut Projesi, Kapalı Çocuk Oyun Alanı, Kaleardı Mahallesi Hes Çalışması gibi projelerin yapımı için çalışmların sürdüğünü belirtti. 

Bayburt Belediyesi Basın Bürosu çalışmalarından da bahseden Pekmezci, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı:

"Bütün bu çalışmalarımızın duyurulması yönünde Basın Yayın Birimimiz tarafından yapılan haberler ve sosyal medya paylaşımları haber analiz ve raporlama sistemi Haber Metre isimli site tarafından açıklanan 2022 yılı raporunda Belediye Başkanı olarak zatım ve Bayburt Belediyesi olarak 6.014 adet Haber kaynağında toplamda 146, 749 haber ve 268 Milyon 850 Bin 384 adet okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldık."

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş ise, cemiyetin kurucu üyesi olan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'nin her zaman basın mensuplarının yanında olduğunu belirterek, kendisine teşekkür etti. Okutmuş, Bayburt'a katmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı Başkan Pekmezci'ye ayrıca teşekkür etti.

HABİBULLAH KAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER