AK Parti Şubat Ayı Danışma Toplantısını gerçekleştirdi

AK Parti Şubat Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı tüm teşkilat birimlerinin katılımıyla gerçekleşti. 

İl Başkanlığı Binasında gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Fetani Battal, İl Başkanı Hacı Ali Polat, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur da katıldı. 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Polat, Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıl dönümü kutlayarak vatan evlatlarının 102 yıl önce Bayburt’ta büyük bir kahramanlık sergilediğini belirtti. 

Teşkilat mensuplarına bazı tavsiyelerde bulunan Başkan Polat, Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ın gövedesini bu ülke için taşın altına koyduğunu teşkilatında bu lidere layık olması gerektiğini kaydetti. 

AK Parti’nin 18 yaşında olduğunu ve delikanlılık çağına girdiğini de sözlerine ekleyen Polat, teşkilata giren herkese partinin kıymet verdiğini belirterek şunları söyledi: 

 “Biz geçmişe kıymet verdiğimiz kadar geleceğe de bakmak zorundayız. Geleceği planladığımız kadar geçmişi de ihmal etmemek durumundayız. Her şeyden önce bu teşkilata 2001’den bugüne kadar emek vermiş hizmet etmiş herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu davaya emek harcadıkların dolayı herkesin kıymeti bizim için çok önemli. Teşkilatımız bu bilinçle şu anda hareket ediyor. Genel merkezimiz bu kadroya bir şekilde dahil olmuş herkese kıymet veriyor. Bunu size hatırlatmak isterim.” 

Sırada Aydıntepe var!

Arpalı ve Gökçedere’de teşkilatların yenilendiğini ve sırada Aydıntepe olduğunu dile getiren Polat, 

“Şu anda Aydıntepe’yi çalışıyoruz. Bu çalışmayı yaparken bir tane kaygımız ve amacımız var. Partimizi, liderimizi o belde de, o ilçede en iyi temsil edecek ekibi tespit etmek. En faydalı olanı, enerjisi en yüksek olanı, en iyi kararı vermekten başka bir arzumuz yok. kimseye verilmiş bir sözümüz de kimseye yönelişimizde yok. O belde ve o ilçe çalışmalarımız sonucunda kimi isterse onu bulmaya gayret ediyoruz. Bunun için de demokratik usullerin tamamını işletiyoruz. İlimizdeki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu konuda bugüne kadar  milletvekili olarak, belediye başkanı olarak ilimize ilçelerimize hangi kategoride olursa olsun hizmet etmiş olan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kimseye karşı bir ön yargımız, kırgınlığımız yok. herkesin kıymeti hizmeti kadardır” dedi. 

“Hizmet konusunda başımız dik”

Bayburt’un bugüne kadar istediğinin 10 katını aldığını bundan sonrada gereken hizmeti alacağını ifade eden Polat konuşmasını şöyle sürdürdü: 
“İlimize hizmet konusunda başımız dik. Bugüne kadar çok işler yaptık. yapmaya da devam ediyoruz. Ölü toprağı örtülmesin üzerimize biz AK Parti teşkilatıyız. Bu ülkeyi yöneten partinin il teşkilatıyız. Gücümüzün, sorumluluğumuzun farkında olarak oturalım, konuşalım kimse bizden daha fazla hizmet etmedi. Bunu anlatmakta sıkıntı yaşıyoruz. Ulaşım, sağlık yatırımlarımız devam ediyor. Bayburt bugüne kadar istediğinin 10 katını aldı. Almaya da devam edecektir. Bunun rakamlarla verileri hep ortada.”

Battal’ın Ankara temasları

Milletvekili Fetani Battal’ın Ankara’da tüm bakanları tek tek ziyaret ederek Bayburt’a hizmet için büyük çaba sarf ettiğini de aktaran Polat,  

“Sayın vekilimiz Ankara’da tek başına çalışıyor. Ama şükrediyoruz ki Bayburt’un tüm sıkıntılarını biliyor. Çünkü geçmişte de bugünde işin içinde olan birisiydi. Onun için verimli çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan ve eski Demirözü İlçe Başkanı Arslan Gürer’e Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gönderilen mektup okunarak takdim edildi. 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 


 
 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 12:14

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahir batmaz
Mahir batmaz - 4 yıl Önce

Senden çok hayır geldi sıra aydıntepede

AkSiyon
AkSiyon - 4 yıl Önce

Bu Siyonist destekli akahpe teşkilat ici calışmalarının haber değerimi varda haber edersiniz.
Haber edecek konumu bulamadınız?
Tarımdan
Ciftciden
Işsizden
Sanayide yatırımlardan varsa tabii
Istihtamdan haber edin.
Acılan tutuk evlerinden değıl
Acılan Fabrikalardan haber edin.
Dolu dolu eğlence ve tüketim tesislerinden değıl Eğıtimde Bilimdeki başarıları ve teşvikini haber edin.

SIRADAKİ HABER