AK Parti Demirözü ve Aydıntepe Gençlik Kolları Başkanları Belli Oldu

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları Başkanı Osman Durğut, Genel Merkez ile yapılan istişareler sonucunda Aydıntepe İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Timur Arslan, Demirözü İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına ise Emrah Fidan’ın atandığını söyledi.

AK Parti Demirözü ve Aydıntepe Gençlik Kolları Başkanları Belli Oldu

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Durğut her iki isminde ilçe gençliği için hayırlı olmasını temenni ederek, “Atanan kardeşimize başarılar diliyor, gençliğimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini dile getiren AK Parti Aydıntepe Gençlik Kolları Başkanı Arslan da “Sevgili genç kardeşlerim, kıymetli büyüklerim. AK Parti Aydıntepe İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevi kardeşinize tevdi edildi. Bu süreçte gerek arayarak gerekse yüz yüze görüşmelerimizde destek olan AK Partimizin kıymetli yöneticilerine, üyelerine teşekkürü bir borç bilirim. Güzel yorumlarla tebrik eden, arayarak destek olan, dua ve temennilerde bulunan hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Şimdi vakit inandığımız yolda yürüme hatta koşma vaktidir. Şimdi vakit Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yüküne omuz vererek Anadolu büyüklüğündeki dava taşını gediğine koyma vaktidir. Şimdi vakit çalışma ve mücadele etme vaktidir. Şimdi vakit gençlerle beraber olup, onların dertleriyle dertlenme, sevinçleriyle mutlu olma vaktidir. Şimdi vakit memleketimize hizmet vaktidir.  Sizleri Allah’a emanet ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi. 
 
Demirözü Gençlik Kolları Başkanı Fidan da, görevini layıkıyla yerine getirmek için elinden geleni en iyi şekilde yapacağını belirterek, 
“Gençler olarak biz geleceğin mimarlarıyız. Bizler her kesimden gençler olarak bir araya gelecek, vatanımıza milletimize ve devletimize en yararlı işleri nasıl yaparız diye çalışacağız. Ekibimle beraber gelecek vizyonumuzu görev tevdi edilir edilmez oluşturduk. İnşallah Demirözü’müzde güzel işleri hep beraber yapacağız”

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2021, 18:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Ali
Hasan Ali - 3 yıl Önce

Vay anasına be çok büyük bir iş olmuş. Şimdi sıra gençleri iş vaadi ile işe yerleştirmede. Bakın ki tutarlı bir politika varmı. Bunlar hala günü kurtarma peşinde. İnsanları boş vaatlerle kandırarak bir yerlere gelenler tez zamanda giderler.

SIRADAKİ HABER