AK Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanlığına yapılan kongreyle Elif Çil seçildi

AK Parti Bayburt 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleşen kongre, divan başkanlığının oluşması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

AK Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanlığına yapılan kongreyle Elif Çil seçildi

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak’ın da katıldığı kongrede tek aday olan Elif Çil, AK Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Çil, kongrede şu konuşmayı yaptı:
2 gün önce Pençe Kartal-2 harekatında şehit olan askerlerimize ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. 

Kurulduğu günden bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın “kadınlar siyasetin öznesidir” cümlesinden aldığımız güç ve omuzlarımızdaki yük gönülden gönüle köprüler kurarak yolumuza devam ediyoruz. AK parti döneminde “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır” sözü, yerini “bir başarı varsa kadın da vardır” sözüne bıraktı. 2023 vizyonumuz doğrultusunda üstlenmiş olduğumuz bu tarihi sorumluluğun farkındayız. Bir kadın hassasiyeti ile, bir ana şefkati ile ülkemize ve şehrimize hizmet noktasında bizler gayretle mükellefiz. Gayret bizden, takdir Allah’tan... Bu süreçte bize düşen şey çok çalışmak olacak..

Kıymetli Dava Arkadaşlarım

Bugün burada Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimini seçmek için değil, Hak ile Batıl arasında ki kavgada tarafımızı belli etmek için buradayız.

Bugün burada bu toprakların evlatları bir daha inancından dolayı aşağılanmasın, başörtüsünden dolayı hakları elinden alınmasın diye burdayız.

Bugün burada inandığımız yolda, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında “artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek yürümeye devam etmek için buradayız. 

Bizlerde bu dava için daha önce bu bayrağı teslim alan ve hakkıyla yerine getiren tüm kadın kolları başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.

Bu yarışın bir bayrak yarışı oldugunun farkındayız. Bizler yönetim olarak yeni görev alacak kadromuzla birlikte, tüm hanım kardeşlerimizin hakkını ve hukukunu korumayı, onların duygu ve düşüncelerini siyasete yansıtmayı kendimize büyük bir sorumluluk olarak addediyoruz. Ve bu sorumluğumuzu yerine getirmek için çok çalışacağımıza söz veriyoruz.

Bu salgın döneminde ülkemizin yarınları için dertlenerek buraya kadar teşrif ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Kongremizin hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Elif Çil’in yönetiminde yer alan isimler:
Bade Develi, Betül Uluca, Birsen Kolcu, Büşra Şahin, Çiğdem Topçu, Emine Kocabey, Güler Kabadayı, Hatice Sancar, Hicran Çelik, Kanime Kurdal, Kevser Görer, Lütfiye Karaaslan, Mecbure Öztürk, Meryem Akkuş, Nagehan Pörge, Rabia Develioğlu, Raife Kaçmaz, Selda Ertaç, Selvihan Kobal, Semanur Battal, Semra Bayrak Aslan, Serdal Temel, Sevim Osmanoğlu, Sündüs Uçkan, Yeşim Akarsu, Yeşim Karakum, Zeynep Aslanoğlu, Zeynep Çakmak, Zeynep Karakolcu

Elif Çil kimdir?
1985 Bayburt doğumlu olan Elif Çil ilk orta ve lise egitimini Bayburtta tamamladı. Üniversite eğitimini; 2004-2008 Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi idari bilimler fakültesi İşletme bölümünde tamamladı. 2009 yılında Süleyman Demirel üniversitesi İşletme bölümünde yüksek lisansa başlayarak Bayburt üniversitesinde tamamladı. 

2016 Anadolu üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümü onur belgesiyle bitirdi. 

Halen, İstanbul Üniversitesi Kamu yönetimi ve siyaset bilimi lisans, Atatürk üniversitesi Sosyoloji lisans, Anadolu Üniversitesi Adalet önlisans ve Bayburt Üniversitesi Kamu yönetimi ve siyaset bilimi 2. Yüksek lisansa devam ediyor. 2010-2018 yıllları arasında Bayburt İl Telekom Müdürlüğünde uzman yardımcısı ve yetkili olarak calıştı. Çeşitli akademik dergilerde ulısal ve uluslararası makale calısmaları bulunmakta. Trabzon ve Bayburt yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 15:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alp Türk
Alp Türk - 3 yıl Önce

Kadın kolları seçimi. Kadından çok erkek var. Işiniz gücünüz biz ölmedik ayaktayız imajı. Milleti kandırmayı bırakında milletin gerçek sıkıntıları ile uğraşın. İşsizlikle, pahalılıkla, milletin gerçek gündem bu. Gıda fiyatları son 3-4 ayda 3-4 kat arttı. Buna bir çare bulun. Yoksa millet çareyi kendisi bulacak.

Beyza Ay
Beyza Ay - 3 yıl Önce

Elif başkan tebrik ediyorum seni. Çok iyi işlere imza atacağına eminim. Yolun açık olsun.

Danismentli
Danismentli @Beyza Ay - 3 yıl Önce

Yolun acik olsun demissin ama YOL yanlis. AKP ULKEYI BATAGA SURUKLEDI. ZULUM ETTI.

Once Arabamiz yollarda idi,
Sonra Ucagimiz goklerde,
Daha sonra 2023 te Aydayiz.
CAMBAZA BAK CAMBAZA
CÜZDANINI KOLLA!
Millet AYA bakarkan zamlari dayiyorlar

SIRADAKİ HABER