"Acil durumlar dışında hastaneye gelmeyin!"

 Bayburt Devlet Hastanesi, Coronavirüs tedbirleri kapsamında hastaların acil haller dışında hastaneye gelmemelerini duyurdu.

"Acil durumlar dışında hastaneye gelmeyin!"

 Hastaneden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirler doğrultusunda hastaların acil haller dışında hastaneye gelmemeleri belirtildi. Açıklamada, "Sağlık Bakanlığının almış olduğu tedbirlere göre acil haller dışında hastalarımızın hastaneye gelmemeleri, ilaç ve medikal malzemelerin reçete olmadan eczane ve medikalcilerden temin edilebileceği, acil ameliyatlar dışındaki elektif ameliyatların ileri bir tarihe ertelendiği, engelli raporlarının mayıs ayı sonuna kadar geçerliliğini koruduğu bilgilerinize sunulmuştur" denildi.

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yerli69
Yerli69 - 4 yıl Önce

Zaten yatiyodunuz surekli. muayene yok, doktor yok, cihaz yok, bisey yok. buda size yaradi bol bol yatin.. hatta gitmeyin ise evden calisin..

Misafir
Misafir - 4 yıl Önce

Siz evlerinizde yatarken o beğenmediğiniz insanlar canlarını hiçe sayarak çalışıyor.Burayı beğenmezsiniz çünkü 1 günde muayene olup sonuçlarınızı alırsınız.Büyük illerdeki gibi iki üç gün gidip gelmeniz gerek sonuçlar için sizde haklısınız.Biraz elininizi vicdanınıza koyun ayıptır ya ahırdan çıkar temizlenme zahmetinde bulunmadan gelirsiniz seslerini çıkarmazlar.Kapıyı vurmadan içeri dalarsınız,isminiz yanmadan kapı önünde önce içeri girmeye çalışırsınız ve bütün bunları yapıp birde işlerini yapmaya çalışanları beğenmezsiniz helal olsun.Ayrıca madem bu kadar memnun değilseniz gelmeyin zaten.

SIRADAKİ HABER