Ağın ve Kahraman'dan Pakistanlı iş insanlarına Bayburt'a yatırım çağrısı

Pakistan'da bir takım ziyaretlerde bulunan Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Ağın ve Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman, Pakistanlı iş insanlarına Bayburt'ta yatırım çağrısında bulundu.

Ağın ve Kahraman'dan Pakistanlı iş insanlarına Bayburt'a yatırım çağrısı

Pakistan’ın Karaçi Şehrinde, Bayburt Vakfı ;Başkanı Av. İsrafil Kahraman'ın firması Viyainvestment ve Karaçi Ticaret ve Endüstri Odası'nca gerçekleştirilen orgnizasyon kaspsamında, "Türkiye'ye yatırım, Türk vatandaşlığı ve Bayburt Organize Sanayi Bölgesine Yatırım" başlıklı toplantı yapıldı.

Bayburt Vakfı Başkanı Av.İsrafil Kahraman ve Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Sülayman Ağın, Bayburt’un tanıtımını yaparak,Pakistanlı İşadamlarının Bayburt’a yatırım yapma fırsatlarını anlatarak çağrıda bulundular.

İsrafil Kahraman ve Süleyman Ağın, kardeş ülke iş adamlarını Bayburt’a yatırıma davet etti.Tanıtımı yapılan "Bayburt"  Pakistanlı iş insanları ve vatandaşlardan  büyük ilgi gördü

Kahraman açıklamasında, "Pakistan’ın Karaçi kentinde ticaret odasının hazırladığı programda buradaki işadamlarına yaptığımız sunumla ,Bayburt’umuzu tanıtıp ve şehrimize gelip yatırım yapmalarını anlattık" dedi.

Katılımcılar Karaci Tic Odası Başkanı Aggah Sahajab Ahmedkhan

Av.İsrafil Kahraman

Türkiye Karaci Başkonsolosu Tolga Uçak

Ticaret Ateşesi Eyyüp Yıldırım

Bayburt İlGenel Mec Başkanı Süleyman Ağın

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER