YKS BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bayburt Fen Lisesi Müdürü Ali Şahin YKS’de il ve Türkiye çapında derece yapan öğrencileri ödüllendirdi.

YKS BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bayburt Fen Lisesi Müdürü Ali Şahin YKS’de il ve Türkiye çapında derece yapan öğrencileri ödüllendirdi.

Her yıl yapılan ödül törenin, Pandemi nedeniyle ertelenmişti.

Sosyal Mesafe kurallarına uyularak yapılan Ödül töreninde ,Koç Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümünü kazanan Mehmet Kurt, Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü kazanan Ömer Deligöz, Trabzon Tıp Fakültesini kazanan Gökay Silsüpür’e ödülleri takdim edildi.

Açıklamalarda bulunan Fen Lisesi Müdürü Şahin, salgın dolayısıyla mezuniyet ve ödül töreni yapamadıklarını söyledi.

Ancak öğrencilerin motivasyonu açısından geleneksel olarak her yıl yapılan ödül törenin sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek gerçekleştirdiklerini belirten Şahin şunları söyledi: “2019-2020 mezunlarımıza salgından dolayı bir mezuniyet programı yapamadık. Tabi doğal olarak ödüllendirmede olmamıştı. Süreçten dolayı bugüne kadar bekledik. Hem geçen yıl YKS’de başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmek hem de bu yıl mezun olacak öğrencilerimizin motivasyonuna katkı sağlamak amacıyla geçen sene YKS’de ilk 3’e giren öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik.

YKS sıralamasına göre ilk 9 bine giren öğrencimiz Mehmet Kurt Koç Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü’nü kazandı. İkinci sırada da Ömer Deligöz var. Ömer de Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini kazandı. Gökay Silsüpür, Trabzon Tıp Fakültesini kazandı ve eğitimlerine devam ediyorlar.

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER