Kategoriler

BAYBURT GAZETESİ

BBP’den Kasap’a sert tepki!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bayburt İl Başkanı Burhan Bozo, Milliyetçi Harket Partisi (MHP) İl Başkanı Bekir Kasap’ın sosyal medya hesabından ‘Muhsin Yazıcıoğlu’ paylaşımına sert tepki gösterdi. 

Kasap’ın paylaşımını kınayarak bulunduğu makamdan istifasını talep eden Bozo’nun yazılı olarak yaptığı açıklaması şöyle: 


“Dava adamlığı kimliğini kuşanıp yola çıkan bir saniyesine bile hükmedilemeyen bir dünya için fırıldak olmayan, düz duran, düz yürüyen, düz konuşan ve birileri gibi vatan sevgisinin edebiyatını yapmayıp söz konusu vatan ve millet olduğunda canı pahasına mücadele eden Büyük Birlik Partisi ebedi  şehit lideri sayın Muhsin Yazıcıoğlu’na yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.


Sırf kendilerini gündemde tutmak için şehit liderimizi kendi çirkin emellerine alet eden Milliyetçi Hareket Partisinin Bayburt İl Başkanı Bekir KASAP’ın 25 Mart günü saldırmasının başka bir sebebinin olmadığının farkındayız.


Tepkiler üzerine yazısını kaldırıp değişmesinin hiç bir farkı yoktur. Bayburt’tan Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezine sesleniyoruz; bu sorumsuz il başkanınızın Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve Ülkü Ocaklarını böyle bir zan altında bırakmamak için bir an önce Yazıcıoğlu ailesi başta olmak üzere büyük birlik partisi ve biz alperenlerden özür dileyerek istifa etmesini en doğal hakkımız olarak istiyoruz”


Öte yandan MHP İl Başkanı Kasap sosyal medya hesabındaki paylaşımının kaldırarak söylemlerinin çarpıtıldığını vurgulayan bir mesaj yayımladı. 

Yorumlar

HASAN EMINOGLU 4 Yıl Önce

BU IL BASKANI OLMUS BEKIR EFENDI MUHSIN BASKANIN ULKUCULUGUNUN VIRGULU OLAMAZ. BIZDE BUNLARA CAMUS DERLER.O ERDEMLI BIRISI ISE O MKOLTUKTA BIR SANIYE OTURMAMALI VEDE OTURTUTURMAMALIDIR.EGER ULKUCULUGUN BEDELI VARSAKI VAR. MUHSIN BASKAN HUCRELERDE CILE CEKEREK ODEMISTIR. BEKIR EFENDI NECIYMISKI. EN IYI SOZUM BEKIR EFENDI SENDEN SESIN GUZELSE BIYIKLARI UZAT TURKUCU OL.

hikmet cebeoğlu 4 Yıl Önce

mhp nin hâlihazırda il başkanına üslubun teşkilâtımıza hakarettir iade ediyorum. rahatsızlığını daha ahlâkî bir şekilde ifade etmek başka bir hal camış ve benzeri uslupla teşkilâtımıza hakaret kabul edilemez.

Ahmet muhsin 4 Yıl Önce

Sizde Muhsin başkanı eleştirecek çap var mı acaba ? Insan haddini bilir biraz. Çok şey yazarım da vAllahi gerek yok.

Celil Aksoy 4 Yıl Önce

Mhp nin içindeki bu karın ağrıları nedense muhsin yazıcıoğlu ismini duyduğunda krizlere giriyorlar hiç önemli değil girsinler hatta kıskançlığından gevşesinler çünki muhsin yazicoglunun kesip attığı tırnak bile değilsiniz olamazsınız muhsin yazicoglunun bir hemşehrisi olarak size diyorumki siz sevilecek değil tiksinilecek birer leş siniz mhp gibi güzide bir parti sizin gibi güruhlari nasıl içinde tutuyor onuda anlamış değilim Allah kandım diyene kadar Başbuğ Türkeş ve Başbuğ Yaziciogluna Rahmet eylesin özlemle anıyorum

Hasan bilge 4 Yıl Önce

Zavalli sen kim mhp il başkanına laf söylemek kim

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Bayburt’ta basit yaralama suçunda taraflar TSK’ya bağış yapma şartıyla uzlaştılar
YAŞAM
9 Kez Görüntülendi.
Uzlaştırma Büro ekiplerince bir dosya daha çözüme kavuşturuldu
EĞİTİM
5 Kez Görüntülendi.
Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
Bayburt’ta ’Orman Benim’ etkinliği
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Bayburt heyetinden Ankara çıkarması
SİYASET
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Memiş Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısına katıldı
YAŞAM
13 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Şahin Gökçedere Göletinde incelemelerde bulundu
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Memiş, "Dede Korkut’un Torunları Medeniyetin İzinde" temalı programa katıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Mustafa Eldivan muhtarlarla bir araya geldi
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Aydıntepe’de Danışma Kurulu Toplantısında eğitim konuşuldu