Kategoriler

BAYBURT GAZETESİ

“Bu millet bu tür algı ve oyunlara gelmeyecektir”

Diyanet-Sen Bayburt Şube Temsilcisi İlhan Kelleci, sosyal medyada din görevlilerine yapılan hakaretlere sert tepki gösterdi. 

Yazılı bir açıklama yapan Kelleci, şu ifadeleri paylaştı: 

“Ülkemizde kamu kurumlarının hizmet alanı kanunla belirlenmiştir. Her kurum yasalar çerçevesinde kendine verilen vazifeyi yerine getirmekle sorumludur.


Kamu ve kurum personelleri istisnasız hepsi devletimize ve milletimize hizmet etmek için vardır. Bundan dolayı kurumlar  arasında asla kıyaslama yapılması doğru değildir. 


Bugün dünya olarak sıkıntılı bir dönemden geçmekteyiz. Bize düşen birlik ve beraberlik içinde yetkili ağızlardan gelen açıklamalara riayet ederek, devletimize, milletimize, hatta kendimize destek olmaktır.
Sosyal medyada Özellikle Din Görevlisi kardeşlerimizi Doktorlarla kıyaslayarak Din gönüllüsü kardeşlerimizi aşağılayıcı paylaşımlar görmekteyiz. 


Bu ülkede dinle sorunu olan arsızların sosyal medyada Diyanet'e ve Din Görevlisi kardeşlerimize saldırdıklarını  görmekteyiz.  
Bu tür olaylar bizim milletimize hizmet yolunda azmimizi ve gayretimiz daha da artıracaktır inşallah;


Din görevlisi kardeşlerimiz camide imam, köy ve mahalleler de yerine göre ambulans şoförü, psikolog, hasta refakatçısı ve uzlaştırıcı görevini yaparlar. 
Hastanelerimiz de manevi rehber, 
KYK yurtlarında, 
Cezaevlerinde, 


Huzurevlerin de ve birçok yerlerde devletimiz tarafından verilen vazifeyi yerine getirmektedir. 


    Tarihe baktığımızda  müderrisler, müftüler ve hocalarımız istiklal meşalesini camilerimizde tutuşturarak manevi önderlik yapmışlardır. 


    Bu gün sosyal medyadan bizlere taş atan zavallılara sesleniyoruz, kurumlar arasında fitne ve fesat çıkarmanız nafile, bu millet bu tür algı ve oyunlara gelmeyecektir. Bütün kurumlar milletimize hizmet için vardır. 


    Hastalığa karşı tedbir için; tabii ki en başta göz önünde olacak ilk konuşulan ekip sağlık çalışanları olacaktır. Sahada koşturan; Sağlık çalışanları, Güvenlik güçleri, Kolluk görevlileri, Belediye çalışanları, Kamu görevlileri, Din görevlileri ve İşçiler için hepimiz dua edeceğiz.
   Diyanet Sen olarak devletimizden beklentimiz Din gorevlisini küçültmek, kurumlar arasında fitne veya yanlış algı oluşturmak isteyen bu densizlere hesap sorulmasıdır.


   Özet olarak kendini bilmezler her dönemde olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bizler bu tür saldırılara aldırmadan yolumuza devam edeceğiz.  
    Dün olduğu gibi bugünde ve yarında Diyanet camiası olarak yasaların bize verdiği görevimizi, aşkla ve şevkle daha da güçlü yerine getireceğiz.. 

   Rabbimiz milletimizi, ülkemizi, bütün insanlıgı bu kötü hastalıktan,sıkıntıdan, darlıktan kurtarsın.”
 

Yorumlar

Abdullah AKSOY 4 Yıl Önce

Aynen İlhan hocam, beynine, eline , kalemine sağlık. Kuyuya düşen kurbağa nasıl ki gökyüzünü kuyunun ağzı kadar görür misali, düştükleri kuyulardan insanlığa bakanlar ne yazık ki görmek istedikleri kadar insanlığı ve medeniyeti görmek istiyorlar. Uyanın ve düştüğünüz kuyulardan çıkın beyler , bakın ne kadar geniş bir dünya , gökyüzü, ne güzel insanlar göreceksiniz. Statükoyu kenara koyun , şu zor şartlar altında bulunan bu insanlığı cedelleşmeye sokmayın. yapmayın etmeyin ne olur. selamlar sevgiler güzel insanlar

ihsan kuzu 4 Yıl Önce

öncelikle diyanet sen Bayburt il temsilcimiz ilhan KELLECİ hocamıza dinle sorunları olanlara karşı yazılı açıklama hakkı veren Bayburt sıla' ya çok teşekkür ediyorum . hepimiz biliyoruz ki diyanet camiası olarak bizler ne kadar dinle alakadar olursak karşımızdaki din düşmanları diye tarif ettiğimiz gurubun bizlere saldırması da o denli artacaktır. Bu malum kitlenin üzerimize gelmesi biiznillah bizim hak yolda olduğumuzun nişanesidir .bizler diyanet camiası olarak bu kitleye karşı her defasında dahada güçlenerek yolumuza devam ediyoruz .Ve bu olaylar bana çizmenin içerisindeki taş ayağa batıyorsa ne ayak kesilir ne çizme atılır sadece taşın ayağa batması engellenir kıssasını hatırlattı kısaca .. ürür kervan yürür. kalın sağlıcakla ... QQQ EVDE KAL TÜRKİYE QQQ

Aksiyon 4 Yıl Önce

Abdullah efendi ihsan efendi, Biriniz Kurbağa misalini öne sürerek bir kitleyi aşağılayarak durumu idare etmeye gayret ediyor diyeri yapılan eleştirilerle yüzleşecegine gidilen yolun doğru olduğunu yapılan sözde hakaretlerle kanitlanmiş kabül görüyor. Devletimizin Diyanetin Hocaları Imamları artık yok bunu kabul edelim Olanlar Din Görevlisi diye lanse edilip mevcut yönetiminin memurları veya ücretli köleleri. Imam veya Hocalar Allahdan korkan Kuldan utanan Ilahi Kelamını müslümanlara aktaran Muhterem Şahsiyetlerdir. Gercekler anlatılsa şimdiye kadar mevcut iktidar ayakda durabilirmiydi? Gercekler: Domuz etinin kasaplık olması, Zina serbest olması,eşcinsellerin taninması, Irakda milyonlarca müslümanın katlı, libyanın parcalanması, Suriyenin parcalanması, Insanlık dışı Israil denenlerle ticaretin artması kazanılan Ülke değerlerinin satılması v.s liste uzarda uzar Siyonist tasmalı Saray Dobermanı rte nin idaresinde gercekleşti ve bu olaylar Milletin Camilerindeki Kürsüleri işkal eden münafık zümre memurları tarafından hic dile getirilmedi. (DILE GETIRENLENLER ISTISNA) Hakkımız kendilerini Imam diye bilip Ülkedeki olan bitenleri Cemaatden saklayanlara helal değıldir biline. Elbet Israfilin Sura Üflediğı zaman O guruhunda hatırlayacağı bazı meseleler olacak ama, eyvah fayda vermez.

İlhan kelleci 4 Yıl Önce

Güzel kardeşim. İmamlarımız,bizim gönlümüzde ve hafizamizda âbideleşmiş,ebedileşmiş ve destanlaşmış mine'l-bâb ile'l- mihrab olan gönul ve ruh doktoru kahramanlarımızdır. Her biri,değeri paha biçilmez bir cevherdir. Lâkin cevâhir kadrini cevher fúruşan olmayan anlayamaz. Doğumumuzda kulaklarımıza ezan ve kamet okuyarak adımızı koyan, öldüğümüzde bizi temizleyip,namazımızı kıldırdıktan sonra dualarla ebedi aleme uğurlayan,ardımızdan da Yasin okuyan, nişanımızda,nikahımızda ve düğünümüzde yanıbaşımızda olan, her ihtiyaç duyduğumuzda ilk imdadımıza koşan, kahraman ve yiğit İMAM kardeşimize minnettarız. Böylesi ulvi hizmetlerinden dolayı onları alkışlıyor. Necip milletin % 99,9’u dininin şerefli görevlisi fedakâr ve yiğit imamlarımızı başına taç eder. Onlara hürmet ve muhabbet besler. Onları kemâl-i edeple dinler ve daima başköşeye onları layık görür. İmamlarımız, Rasülüllah Efendimiz’in varisleri oldukları ve mihrabının sahibi bulundukları için; milletimizin öncüleridir. Örnekleri ve önderleridir. gözbebeğimiz ve baş tacımız olan imamlarlarımıza dil uzatma kimsenin hattine değil. Soruyuyorum hangi zihniyet bu toplumun önderi olan imamları aşağılama küstahlığında bulunur? Elbetteki bu sualin cevabı, bu aziz milletin içinde coronavirüsten daha tehlikeli olarak bulunan ve milletin dini ve milli değerleriyle doku uyuşmazlığı yaşayan ideolojik düşünce hezeyan yaşayanlar cinnet halinde imamlara Saldıranlardır. İşin başka tuhaf tarafı da,sağken hakaret ettikleri şanlı imam kardeşimin karşısına gelip cesareti gösteremeyen bu zavallılar ,öldüklerinde imam kardeşimin önünde hizaya gelmeleridir. İmamlarımiz buna rağmen,hoşgörülü olabilecek erdemi de gösterebilmektedir. Rabbim, imamını, imanını ve İslamını başına taç eden milletimizi ve devletimizi ilelebet pâyidar eylesin. Ne mutlu İmam olan önderlerimize… Ne mutlu imamına ve imanına sahip çıkan kadirşinas insanlarımıza… Şerefli İmam kardeşim! Sen peygamber varisi ve bu milletin önderisin. Bırak bu hastalıklı ruhların hezeyanlarını... Rabbim milletimizi ve bütün insanlığı corona virüs mikrobundan muhafaza eylesin AMİN.

Mus 4 Yıl Önce

AKSİYON: Kurt dumanlık günü severmiş. Belli eylem peşindesin. Ancak sana ve senin gibi düşünenlere ekmek yok. Bu milletin lideri ümmetin umudu sayın Cumhur Başkanıma dil uzatan hakaret eden salyası akmış tasması kopmuş insan müsveddelerini kınıyorum. Ulan C...... siz neden kendini gizliyorsun. Bir sıkıntın varsa adam gibi eleştirisin. Hakkınızda Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım bilin. Bu bir. İkincisi imamlara hakkını helal etmeyeceğini yazmışsın senin imamda ne hakkın olabilir. küstah insan. Asıl sizin gibi nankörlere (hakaret ettiğiniz bu insanların yaptırdığı otoban misali yolları kullanıyorsunuz. Havaalanlarını kullanıyorsunuz. Köprüleri marmarayları, tranvayları, tunelleri, hastaneleri kullanıyorsunuz) Adam gibi yaşamayı öğrendiniz. Gözünüze dizinize dursun. Bu insanların yaptıkları hizmetlerden faydalanıyorsunuz. Bu ülkede yaşıyorsunuz, vatan hainliği yapıyorsunuz, imamlara devleti yıkın çağrısını yapma küstahlığında bulunuyorsunuz. Bu milletin huzuru için gecesini gündüzüne katarak çalışan, mazlumların umudu olan bu güzel insanlara iftira atıyorsunuz. Haysiyetsiz. geni ve kanı bozuk insan müsvettesi hangi cüretle cumhur Başkanına misyoner tasması giydiriyorsun utanmaz mahluk siz virüsler bu ülkeden temizlenmedikçe biza rahat yok anlaşılan. . Ben bu ülkede yaşıyorum. Vatanımı ve milletimi seviyorum. Bu milletin. ümmetin lideri cumhur Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğanı seviyorum (delikanlı ol böyle açık yaz. Ama siz alışmışsınız pusmaya yazamazsınız) Allah onu başımızdan eksik etmesin. İşte benim liderime hakaret ettiğin için. Asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum....

Daha Fazla Haber
YAŞAM
18 Kez Görüntülendi.
Bayburt’ta 2023 yılında 198 adet ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
7. Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Günleri, ASMAC Kongresiyle başladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Vali Eldivan’dan Demirözü köylerine ziyaret
YAŞAM
18 Kez Görüntülendi.
Amerikalı kadın Bayburt’ta Müslüman olup Kübra ismini aldı
YAŞAM
10 Kez Görüntülendi.
Hakaret dosyası tatlıya bağlandı: Taraflar SMA hastası çocuğa bağış şartıyla uzlaştılar
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
Şehit Cem Nuri Başgül İlkokulu'nda lise düzeyini aratmayan şiir programı
EĞİTİM
12 Kez Görüntülendi.
Bayburt Lisesi Halk Oyunlarında Türkiye 4.'sü oldu
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Fabrika gibi lisede arı gibi çalışan öğrenciler atık malzemelerden ahşap eşyalar üretiyorlar
EĞİTİM
31 Kez Görüntülendi.
Bayburt’ta ilköğretim ve ortaokul öğrencilerine spor malzemeleri dağıtıldı
SAĞLIK
36 Kez Görüntülendi.
Bayburt'taki çeşmelerin 6'sının suyu içilemez durumda